Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nahota jim nastartovala kariéru: Tyhle hvězdy ví, jak vzbudit pozornost!

  • Polonahé celebrity
    8. listopadu 2013 | 06:00

    Málo látky, velká pozornost! Transparentní šaty jsou zkrátka stále tou nejlepší zbraní v šatníku ženy. A celebrity jsou si toho dobře vědomy. Tenhle "trik" využily i takové hvězdy, jako je třeba Kristen Stewart nebo Gwyneth Paltrow. 

  • Jennifer Lopez (44)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
    Dávno před Lady Gaga nebo Miley Cyrus to byla sexappealem překypující Jennifer Lopez, která se polonahá objevila před zraky všech na jevišti. V zelených "šatech" Versace s asi nejhlubším výstřihem vůbec, dorazila v roce 2000 na předávání cen Grammy. Od té doby každý věděl, že tahle kráska má nejen dokonalý hlas a obrovský talent, ale i božské tělo.

  • Kelly Brook (33)

    Britská modelka Kelly Brook se může chlubit bezchybnou postavou.
    Autor: Profimedia.cz
    Britská modelka a televizní moderátorka Kelly Brook, která se může chlubit bezchybnou postavou s plnými křivkami, se na veřejnosti objevila v tomhle úsporném modelu také v roce 2000. Od té doby zná její jméno každý.
  • Kristen Stewart (23)

    Kristen se ohákla do svůdných průhledných šatů
    Autor: Reuters
    Tohle bylo dobré PR posledního dílu upíří ságy Twilight. Na jeho světovou premiéru v Los Angeles v listopadu 2012 dorazila hlavní aktérka v modelu, který každého překvapil. Extravagantní zlaté šaty z dílny Zahaira Murada totiž víc odhalovaly, než zakrývaly.
  • Heidi Klum (40)

    Zlatá róba by vypadala úžasně, jen kdyby výstřih nebyl jak dlouhý, tak široký.
    Autor: Reuters
    Topmodelka Heidi
    Klum se zřejmě snažila překonat výstřih J. Lo a tak si v roce 2013 vyrazila na po-Oscarovou party v tomhle modelu od Julien MacDonald. Jak později vyšlo najevo, výstřih původně sahal až k pupíku, ale Klum ho na poslední chvíly obratně "zneškodnila" jehlou a nití.
  • Gwyneth Paltrow (41) poprvé

    Gwyneth Paltrow to v sexy šatech moc slušelo
    Autor: Profimedia.cz
    I když herečka Gwyneth Paltrow musela kvůli roli ve filmu Country Song přibrat pět kilo, na premiéře zřejmě všem chtěla dokázat, že má stále dokonalou postavu. Vybrala si proto róbu návrháře Emilia Puccih, která velmi rafinovaně odkrývala zajímavé partie své nositelky. Vepředu šaty cudně zakrývaly celé tělo. Při pohledu z boku však bylo patrné, že pohromadě je drží jen široké šněrování, které také všechny přítomné ujistilo, že herečka na sobě nemá spodní prádlo.

     

  • Gwyneth Paltrow (41) podruhé

    Gwyneth zazářila na premiéře filmu Iron Man 3. Pod sexy šaty si nevzala spodní prádlo.
    Autor: Reuters
Herečka zřejmě usoudila, že není občas na škodu všem připomenout, že ještě rozhodně nepatří do "starého železa". V roce 2013 jsme tak měli možnost vidět ji na premiéře filmu "Iron Man 3" v sofistikovaném modelu od Antonia Berardi s transparentními vložkami po stranách. Ty nenechaly nikoho na pochybách o tom, že spodní prádlo tentokrát Gwyneth zase nechala doma.
  • Liz Hurley (48)

    Liz Hurley
    Autor: profimedia.cz
  • Na premiéře filmu "Čtyři svatby a jeden pohřeb" v roce 1994 se herečka objevila po boku svého tehdejšího partnera Hugha Granta v šatech Versace, které pohromadě držely jen velké "zavírací špendlíky". Způsobila tak obrovský poprask. Snímky krásné Liz Hurley v originálním outfitu okamžitě obletěly svět.

    "Liz Hurley se svými šaty proslavila. Doslova přes noc se stala ikonou. Zatímco do té doby to byla jen jedna z mnoha, známá jen tím, že její přítel je Hugh Grant, ty šaty jí zaručily světový věhlas," řekl mluvčí společnosti Debenhams.
  • Cher (67)

    Cher
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka a herečka byla díky svému exotickému zjevu známá už před tím, než si v roce 1988 na předávání Oscarů oblékla tenhle odvážný outfit. V něm si došla pro cenu za nejlepší herečku za roli ve filmu Moonstruck. Mnohé možná svými černými, průhlednými šaty motýlího střihu od Boba Mackieho šokovala. Odborníci ale zdůrazňují, že její celkový vzhled á la Kleopatra byl tehdy skutečně průkopnický.
  • Audrey Tautou (37)

  • Audrey Tautou
    Autor: profimedia.cz
    Francouzská herečka zřejmě chtěla na new yorské premiéře filmu "Populaire" v roce 2013 v těchto průhledných šatech Giambattista Valli ukázat, že i ona svou temnou stránku a sladká "Amélie" je konečně minulostí. Povedlo se! Pod průsvitný model si totiž tahle něžná kráska nevzala podprsenku, čímž na sebe strhla veškerou pozornost.
  • Jaimie Alexander (29)

    Za hranicí vkusu: Tentokrát to herečka Jaimie Alexander vážně přehnala. Na premiéru totiž dorazila takřka nahá.
    Autor: Reuters
  • Zatím tahle herečka hrála v Hollywoodu jen malou roli. To by se však po jejím nedávném šokujícím vystoupení na americké premiéře filmu "Thor: Temné království" mohlo změnit. O Jaimie teď ví každ. Třeba se tak už brzy dočká vysněné hlavní role "Superženy"...
  • Janet Jackson (47)

    Janet Jackson
    Autor: profimedia.cz
    Ať už to byla nehoda nebo dobrý PR trik - všichni viděli prsní implantát zpěvačky Janet Jackson v plné kráse. K největšímu skandálu všech dob v historii Super Bowlu došlo v roce 2004 během poločasového vystoupení s Justinem Timberlakem. Ten prý ňadro své kolegyně na půl vteřiny odhalil jen náhodou...
  • Marc Jacobs (50)

    Marc Jacobs v krajce a pirátkých střevících.
    Autor: Profimedia.cz
  • Světoznámý módní návrhář už je jen onou pomyslnou "třešničkou na dortu". I on si v roce 2012 zahrál hru s průhlednými šaty, když se v tomhle krajkovém modelu objevil na prestižním plesu Met Gala. Blesky fotoaparát blikaly o sto šest...
    Diskuse ke článku
    .
    Vybíráme z placeného obsahu
    Články odjinud