Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Politika jim sluší! Partnerky politických lídrů mají šarm a styl

  • Fotografie

    Fotogalerie

    1 fotografie

    7. listopadu 2013 | 06:00

    Jsou krásné, osobité a vždy v hledáčku médií. Manželky a partnerky českých politických lídrů jsou slavné, aniž by se o tuto pozornost snažily, nebo o ni možná vůbec stály. Přesto můžeme s potěšením konstatovat, že mají glanc.

  • Monika Babišová

    1867934:gallery:true:trueKrásná přítelkyně miliardáře a faktického vítěze letošních voleb Andreje Babiše, se sice pyšní jeho jménem, ovšem ne prstýnkem, který by to dokazoval. Pěstěná pleť a vždy široký úsměv ale svědčí o tom, že Monika Babišová (38) si z toho vrásky nedělá.

    Při pohledu na její vytrénovanou postavu a mladistvý vzhled, by vás možná ani nenapadlo, že má s lídrem politického hnutí ANO dvě skoro pubertální děti. A i když by mohla prosedět celé dny s nohama na konferenčním stolku a lakovat si nehty, aktivně pracuje v oblasti designu. Potvrzuje tak svůj výrok, že manželovy miliardy ji pranic nezajímají.

  • Ivana Zemanová

    1867932:gallery:true:truePřestože veškerá pozornost se zaměřuje spíš na první slečnu - prezidentovu dceru Kateřinu, první dáma Ivana (48) by si ji zasloužila o dost víc. Od zvolení Miloše Zemana prošla podobnou cestou jako předchozí manželky prezidentů a vyladila svůj šatník do moderní elegance, jak káže hradní etiketa.

    Navíc se jí za poslední měsíce podařilo také výrazně zhubnout a my nemůžeme jinak než konstatovat, že to paní prezidentové ohromně sluší. Stejně jako skromnost a zdrženlivost, bez kterých se na veřejnosti nikdy neobjevuje.

  • Olga Sobotková

    1867936:gallery:true:trueTajemná manželka předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky si přísně střeží své rodinné soukromí. I přes naléhavé prosby sociálních demokratů se do tak manželových volebních kampaní nezapojuje a na veřejnosti se téměř neukazuje.

    I ze svatební fotky staré 10 let je ale na první pohled jasné, že křehká blondýnka Olga Sobotková (32) si na elegantní vzhled potrpí. Lokny sice vyměnila za rovné vlasy a namísto svatebních šatů obléká střízlivá sáčka a úzké kalhoty, ale její "křehký" look v ničem neztrácí. Popravdě doufáme, že Bohuslav Sobotka dostojí svému slibu a bude manželku Olgu po volbách ukazovat světu častěji.

  • Therese Schwarzenbergová

    550727:gallery:true:trueManželka Karla Schwarzenberga neboli Tereza hraběnka z Hardeggu na Kladsku a v Machlandu (73) si předsedu TOP 09 vzala hned dvakrát. Poprvé už na konci šedesátých let, podruhé v roce 2008.

    Přestože před dvaceti lety vážně ochrnula při úrazu na lyžích, po dvou letech rehabilitací se opět postavila na nohy. A její silná osobnost se odráží i v jejím stylu. Therese je opravdovou dámou v elegantních, značkových kostýmcích, se šňůrkou perel kolem labutího krku. A my chválíme také její velmi šik, krátký účes.

  • Monika Talašová

    1867935:gallery:true:truePřítelkyně předsedy hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury Monika Talašová (21), patří mezi ty partnerky politiků, které si pozornost médií vyloženě užívají. Možná za to může její nízký věk, možná nese zásluhu fakt, že se slečna Talašová vzhledově rozhodně nemá za co stydět.

    Studentka pražské VŠE se totiž chlubí výstavním tělem modelky a nekonečně dlouhými vlasy, které nosí často způsobně svázané do hladkého culíku. Není divu, že je do ní Tomio Okamura naprostý blázen. Sexappealu má totiž Monika na rozdávání.

  • Jana Bělobrádková

    1867933:gallery:true:trueMilující manželka předsedy KDU-ČSL Jana Bělobrádková, se na veřejnosti objevuje snad ještě méně než Olga Sobotková. Jedno jí ale nejde upřít - bezbřehá podpora manžela Pavla Bělobrádka a věčný úsměv na rtech, který nikdy nemizí.

    Kontrast například s přítelkyní Tomia Okamury je u Jany Bělobrádkové do očí bijící, přesto fandíme jednoduchému a přirozenému stylu této "první dámy" KDU-ČSL. Málokdo má tak bezchybnou a sjednocenou pleť, aby si mohl dovolit naprostou absenci líčení, jako právě mladá paní Bělobrádková.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.