Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slavní dědečkové jsou stále sexy! A řádí jako za mlada

  • 14. října 2013 | 06:00

    I když se nám může zdát, že vůbec nestárnou, zvlášť když se je vidíme na filmovém plátně či televizní obrazovce, užívají si teď tyhle hvězdy roli novou. Tu dědečkovskou. A i s prošedivělými vlasy a vnoučaty v náručí jim to pořád sekne.

  • Tom Hanks (57)

    Tom Hanks s vnučkou Olivií tráví všechen svůj volný čas.
    Autor: profimedia.cz
    Americký filmový herec, režisér a držitel dvou Oscarů za herecký výkon z let 2003 a 2004 , se poprvé stal dědečkem až před dvěma lety. Vnučka Olivia Jane Hanks se narodila nejstaršímu synovi Colinovi a jeho ženě Samanthě 1. února 2011. A začátkem července přišla na svět Charlotte.

    Pyšný Tom si svou dvojitou dědečkovskou roli náležitě užívá. Už kvůli první vnučce odložil kariéru na vedlejší kolej. S malou Olivií se snaží trávit veškerý čas. A Charlottě už teď předpovídá zářnou budoucnost. "V roce 2033 dostane svět!" napsal na sociální síť když jí byly necelé čtyři týdny a přidal snímek drobných nožiček druhorozené vnučky. Zkrátka dědeček k pohledání!

  • Karel Gott (74)

    Autor: archiv Blesku
    Několikanásobný slavík je díky své nemanželské dceři Lucii Kovaříkové (25) už dokonce dvojnásobným dědečkem. „Tatínek se vždycky úplně rozzáří, když se na něj Vojtíšek usměje,“ "práskla" na tátu Lucie.

    Své vnuky - Vojtu (3) a Honzu (1,5) - zpěvák samozřejmě patřičně rozmazluje. Pořídil jim i elektrickou motorku a autíčko. Kluci jsou zkrátka kluci! Sám se mužského potomka ani na stará kolena nedočkal, má totiž čtyři dcery.

  • Charlie Sheen (47)

    Herec Charlie Sheen vyrazil s exmanželkou a svými dcerami před Vánocema na dovolenou do tepla.
    Autor: Profimedia.cz
    Bouřlivák, kterého známe ze seriálu Dva a půl chlapa a komediální série Žhavých výstřelů, se stal dědečkem letos v červenci. Nejstarší dcera Cassandra (28), kterou má skoro padesátiletý rebel se svou spolužačkou ze střední školy, mu porodila vnučku. Poeticky ji pojmenovala Luna.

    Herec, jehož život je opředený skandály s drogami, násilím a prostitutkami, je z vnučky nadšený. Na roli dědy si ale Sheen moc zvykat nechce. "Já jako dědeček... no nevím. Je to, jako by se svět zlomil v půlce. Je to úžasné, ale nejsem ještě připravený přijmout tenhle titul," prohlásil.

  • Bruce Willis (58)


    I když by Bruce Willis už mohl být dědečkem, užívá si rodičovské povinnosti.
    Autor: profimedia.cz
    I když by tenhle hollywoodský drsňák už měl na dědečkovské povinnosti věk, užívá si znovu ty rodičovské. I když má s první manželkou Demi Moore už tři dospělé dcery - Rumer (25), Scout LaRue (22) a Tallulah Belle (19), stal se loni tatínkem počtvrté.

    Druhá manželka Emma Heming mu v dubnu porodila čtvrtou dceru, kterou pojmenovali Mabel. A Bruce s ní tráví hodně času. „Přebalování zvládnu za sedm sekund,“ chlubí se akční hrdina. Naposledy si spolu užívali v parku Coldwatter. Pyšný otec dcerku nosil v náručí a i přes svůj věk vypadal neodolatelně.

  • Michal David (53)

    O vnuka Sebastina se stará jako o vlastního syna.
    Autor: Blesk – David Malík a archiv Blesku
    Hitmaker má konečně vytouženého druhého potomka. Dcera Klára totiž porodila syna Sebestiana (3). Toho však zpěvák nevnímá jako vnuka, ale jako svého syna. A protože dcera studuje na vysoké škole v New Yorku, vychovávají ho spolu s manželkou Marcelou tady v Čechách.

    „Dopřála jsem tátovi to, po čem nejvíc toužil. Moc chtěl syna, teď ho má v mém Sebastiánovi,“ prozradila Klára. Davidovi totiž v roce 2000 umřela dcera Michaela (†9). Podlehla leukemii.

Klíčová slova:  dědečkové, dědeček
Diskuse ke článku
.