Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šílená Geri Halliwell: Potřebuju chlapa, co mi počůrá zahradu!

7. března 2013 | 06:00

Zbláznila se snad bývalá členka Spice Girls, nebo trpí nějakou podivnou úchylkou? Zpěvačka Geri Halliwell (40) šokovala v neděli své fanoušky neobvyklou prosbou.

"Nedávno jsem na svém pozemku viděla lišku, která očichávala míček mého psa Williama. Nechci, aby se mi potulovala po zahradě. A protože lidská moč osob mužského pohlaví prý lišky odpuzuje, potřebuju nutně chlapa, co mi počůrá zahradu," svěřila se zpěvačka na sociální síti.

"Uvědomuju si ale, že by to mohlo znít nemravně, kdybych žádala nějakého muže, aby se mi vyčůral na dvorku," dodala vzápětí Geri. Zůstává otázkou, zda se mezi jejími příznivci přece jen nenajde odvážlivec, který se tohoto úkolu zhostí.

Geri Halliwell má nového přítele, ruského milionáře Antona
Autor: profimedia.cz
Pokud ne, bude jí zahrádku zřejmě muset "označkovat" její poslední přítel, devětatřicetiletý Rus Anton Kaszubowski. S pohledným milionářem začala Geri randit teprve před Vánocemi a tráví s ním každou volnou chvilku.

Populární zpěvačka je přesvědčená, že potkala toho pravého. "Anton je přesně její typ. Má přátelé na vysokých postech a rád jezdí do přírody na lov," prozradil koncem ledna deníkuThe Sun zdroj z okolí popové hvězdy.

"Padli si do oka a vídají se velmi často. On je ten gentleman, na kterého Geri celý život čekala," dodal. Doufejme tedy, že to zpěvačce tentokrát vyjde. Její postelí totiž už prošly takové hvězdy jako Robbie Williams, Chris Evans, Russell Brand nebo Henry Beckwith.