Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To je hnus: Ze sexy krásky se stala svalnatá mužatka!

15. ledna 2013 | 14:00

Čtyřiatřicetiletá Jodie Marsch s kdysi chlubila krásnými ženskými křivkami a byla velmi žádanou a vyhledávanou modelkou. Ale co se to z ní proboha stalo?!

Tak jako mnoha "známých tváří" se i Jodie stala celebritou poté, co se objevila v několika reality shows. Stačilo se jen párkrát svléknout a popularita byla na světě! Úplně původně ale dívka dělala servírku v jednom z luxusních barů. Do své bývalé práce se už ale nikdy nevrátila.

V bouřlivých vodách showbyznysu se jí totiž zalíbilo a tak své popularity začala hojně využívat. Objevovala se polo svlečená v pánských magazínech a muži ji milovali.

Jodie před posilováním patřila k atraktivním a vyhledávaným modelkám
Autor: Twitter.com, Profimedia.cz

A to právě díky jejím, tehdy sympatickým, kyprým křivkám.

Co se stalo?

Dnes je ale doslova posedlá svým tělem. Denně dře v posilovně a na svém "pekáči buchet", které má na břiše, si velmi zakládá. Ze své ženskosti už bohužel nemá vůbec nic.

Jodie ale vůbec nevadí, že přišla o své sexy ženské křivky, naopak. Raduje se z "nového" vysportovaného těla a na svém účtu na Twitteru má stovky fotek jen sama sebe.

Horší, nebo lepší?

Ráda se fotí v plavkách na pláži a ukazuje světu své prsní svaly. V galerii můžete posoudit sami, jestli to byla změna k lepšímu, nebo naopak.

Autor: ema