Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Emma Watson: Z ošklivého káčátka je sexy kočka!

12. listopadu 2010 | 14:05

Herečka Emma Watson (20), známá jako Hermiona, zazářila na čtvrteční premiéře posledního filmu o kouzelníkovi Harrym Potterovi. Watson se předvedla v černých krajkových koktejlkách s proklatě krátkou sukýnku. Její sex-appeal čišel na všechny strany. Z nenápadné ošklivky tak vyrostla sexy ženská!

Vypadala jako bojácná jedenáctiletá školačka, když se poprvé objevila na červeném koberci. Včera ale dokázala, jak se z Emmy Watson stala sebevědomá a temperamentní mladá žena. Celý večer tak byla právem středem pozornosti. Watson se rozhodla pro krátké, záda odhalující, černé krajkové šaty s peřím. Sexy šatičky pochází od návrháře Rafaela Lopeze. Aby předešla jakémukoliv trapasu s rozvázáním šatů nebo odhalení. Pojistila si výstřih na zádech speciální lepenkou.

Nejvíce je nyní spokojená se svým nový účesem. "Je to opravdu osvobozující," řekla dvacetiletá herečka, která oslavila závěr natáčení Harryho Pottera tím, že se nechala nakrátko ostříhat. Promenádu na červeném koberci si tak náležitě užívala. Smyslné pohledy, špulící rty a sexy pózy před fotografy neměly konce.

Černé minišaty s výstřihem na zádech podtrhly štíhlou postavu Emmy Watson
Autor: ČTK

Ema Watson je přesvědčena, že Relikvie smrti je zatím nejlepší film celé potterovské série. "Chtěli jsme, aby každý film byl lepší než ten před tím a ani tento snímek nebyl výjimkou," prohlásila Watson, která svým výkonem filmu do značné míry dominuje. "Budu mít díru v srdci, kterou bude muset naplnit něco jiného. Ale začátky jsou také vzrušující," řekla Watson o skončení potterovské série. "Je to směs pocitů."

Její oblíbenou scénou ve filmu je pasáž, kdy Hermiona s Harrym spolu začnou spontánně tančit ve stanu ve strašidelném lese na hudbu z tranzistoru. "Film je od začátku do konce tak temný a intenzivní. Takže tahle krátká chvíle, kdy jsme mohli být pošetilí, byla hrozně hezká," řekla.

To jsem ale kočka!
Autor: ČTK

V budoucnu by si také chtěla vyzkoušet divadelní roli. "Mám to rozhodně v úmyslu. Líbila by se mi shakespearovská role, chtěla bych hrát i Lauru ve Skleněném zvěřinci (Tennesseeho Williamse). Takových úloh je víc," prozradila novinářům.

Na premiéru vedle Emmy Watson a jejích kolegů z filmu přišli i režisér Danny Boyle, herec Ben Kingsley, modelka Georgia May Jagger, dcera rockera Micka Jaggera, členové rockové kapely Kaiser Chiefs nebo zpěvačka Ellie Goulding. Z politiků se objevil londýnský starosta Boris Johnson.

Autor: gam, INT