Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nahý Miloš Kopecký: Foto z domácího archivu

Miloš Kopecký
11. září 2009 | 17:36

Jak je vidět, Miloš Kopecký, populárního herec a milovník, se za své tělo určitě nestyděl. Nechal se totiž natočit nahý, při mytí v rybníce.

Na jevišti a ve filmu často hrál padoucha, intrikána a svůdce. Tím posledním byl i ve svém životě. Ženatý byl sice "jen" čtyřikrát, přítelkyň a ctitelek měl však vždy bezpočet. Ženy totiž nadevše miloval. A nikdy se tím netajil.

"Nemůžu se přece tvářit jako ctnostný pokrytec, když jsem do světa a na holky. A pro své psychické zdraví a pro svou práci to potřebuji podobně jako vzduch nebo slunce," říkával.

Čtěte také:

S ženami to prý Kopecký uměl dokonale. Měl obrovský smysl pro humor, vyznačoval se inteligencí, noblesou a galantností. Na otázku, jaké ženy ho přitahují, odpovídal: "Všechny. Blondýnky i brunety. Nejvíc ale ty se špatnou pověstí. Fyzicky vydařené, bystré, nebezpečné. Něco mezi andělem a potvorou."

A ženy milovaly jeho. Není ani divu, vždyť tento šarmantní elegán měl, jak je vidět na fotografii, i přes svůj věk tělo, který by mu mohl závidět nejeden třicátník.

Miloš Kopecký
Autor: Reprofoto Česká televize

Autor: INT, lena