Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brzy v Ulici: Víme, do koho se zamiluje Tereza i kdo se drsně popere!

  • Seriál Ulice
    6. března 2017 | 07:47

    S příchodem jara nás v Ulici čekají velké změny. Někteří z našich oblíbených hrdinů budou čelit těžkým životním zkouškám, které se samozřejmě neobejdou bez následků. Dojde dokonce na pěsti, někdo si sáhne na opravdové dno, dalšího ale překvapí nečekaná láska. 

  • Terezu čeká láska

    Autor: archiv TV NOVA

    Začneme něčím příjemným. Začátek jara si asi nejvíce užije Tereza Jordánová. Ta bude najednou jako vyměněná, bude celá zářit a její okolí si ihned všimne, že v jejím životě se něco změnilo. Ano, Tereza se konečně znovu zamiluje a bude si to neskutečně užívat. Kdo bude sympaťák, který na ní může oči nechat? Bude to podle všeho charizmatický Ital, se kterým se seznámí už za pár dnů. Jak se ale dostane mezi naše oblíbené hrdiny? To vše se již brzy dozvíte!

    Video se připravuje ...
    Patricie Solaříková se v Ulici spustila s ženáčem, ve skutečnosti je jí něco podobného proti srsti • VIDEO: Adam Balažovič

  • Drsná rvačka

    Tony zmizel
    Autor: TV Nova

    Tony se stále nemůže smířit s tím, že mu Digi přebral kapitán Herman. Je do ní stále zamilovaný a nešťastná láska s ním dělá velké divy. Potom, co vlezl potají v noci Digi do bytu a pozoroval ji, jak spí, přijde další nesmyslný čin. Tony neudrží své nervy na uzdě a napadne svého soka. Tím rozpoutá hned několik nepříjemných situací. Jaké bude mít tento konflikt následky?

    Video se připravuje ...
    Kadeřnice Digi je zpátky! Míša Maurerová po deseti letech zase v Ulici • VIDEO: Adam Balažovič

  • Radka přistižena při činu

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

    Již tento týden praskne, že Radka svému muži Josefovi lhala. Od té doby, co Martin obvinil Radku z kleptomanie, jsou rodinné vztahy mezi Maléřovými na bodu mrazu. Radka totiž Josefovi přísahala, že si Martin vše vymyslel, aby se jí pomstil za to, že se s ním v nemocnici jako se svým podřízeným příliš nepáře. Už brzy se však stane něco, co Josefa donutí přehodnotit názor na Radku i Martina. Radka se totiž neudrží a ukradne v obchoďáku ponožky. Jenže jejího činu si všimne ochranka a z krádeže ji usvědčí přímo před Josefem. Jak to ovlivní jejich vztah? A odpustí Josefovi Martin, že mu nevěřil?

  • Jindřino tajemství prozrazeno

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

    Od chvíle, co se Bedřich dozvěděl, že s ním Jindra čeká dítě, se hrozí jednoho okamžiku – až se to dozví Anča. Svou ženu totiž miluje a nechce jí ublížit, ale na druhou stranu nechce nechat Jindru ve štychu. Její tajemství se však brzy provalí, a to nejen v kapele, ale dozví se o něm i Anča. Jak na to zareaguje a řekne jí Bedřich konečně pravdu? Velký zvrat nastane i u Ondry, který má Jindru stále rád. Bude se chtít o Jindru i dítě postarat?

Autor: red
Diskuse ke článku
.