Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Co vás tento týden čeká v Ulici? Předčasný porod a možná i další rozchod!

  • 17. října 2016 | 08:59

    Ani tento týden nebude o dramata v seriálu Ulice nouze! Některé vaše oblíbené postavy se dostanou do vypjatých situací. Některé z nich skončí šťastně, jiné zase katastrofálně. Kdo se tento týden bude muset pořádně poprat se svým osudem?

  • Předčasný porod

    Skyler a Franta to mezi sebou konečně urovnali a těší se na miminko, které má přijít na svět už za pár týdnů. Všechno se ale zkomplikuje. Skyler začne rodit předčasně. A kdo jiný ji poveze do nemocnice než Miloš? Bude to dramatické, ale vše dobře dopadne. A my se konečně dozvíme jméno jejich syna. Bude české, nebo holandské?

    Sara Sandeva
    Autor: archiv TV Nova

  • Prozrazené tajemství

    Vendula se minulý týden svěřila Nyklové, že je její vnučka. K žádnému vřelému přijetí do rodiny však nedošlo. Nyklová si myslí, že je podvodnice, která chce jejich peníze. Místo otevřené náruče tak dala Vendule rovnou vyhazov. Ta se chce stáhnout zpět do ústraní, ale nakonec se rozhodne, že pravdu řekne i Lumírovi. Jak se Lumír zachová, když zjistí, že má dospělou dceru? A jak to celé přijme Světlana? To vše se dozvíme už tento týden!

    Anežka Rusevová coby nesmělá Vendulka.
    Autor: TV Nova, FTV Prima, ara

  • Rozchod

    Vztah Digi a Jirky je dost zvláštní. Vlastně je zatím založený jen na sexu, a to se Digi přestává líbit. Původně si myslela, že se nechce vázat a občasné povyražení jí bude úplně stačit. Teď si ovšem uvědomila, že chce, aby to s Jirkou bylo vážnější a především oficiální. Tento týden se oba dostanou do bodu, kdy se budou muset definitivně rozhodnout: být spolu, nebo bez sebe?

    Jiří Herman, policista, který projevuje velký zájem o kadeřnici Digi a zdá se, že je na správné cestě získat její srdce.
    Autor: TV Nova

  • Alena se vybarvuje

    Tereza má radost, že je David s novou přítelkyní šťastný. Příliš v lásce ji ovšem nemá. Alena je dost od rány a Tereze přijde, že se u nich doma dost roztahuje. Již tento týden zjistí, že ji její intuice nezklamala a Alena není taková, jak si David myslí. Jak s tím Tereza naloží? Dá Aleně lekci, svěří se ostatním – nebo bude mlčet?  

    Matouš Ruml
    Autor: archiv TV NOVA

Autor: red
Diskuse ke článku
.