Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

7 nejvíc sexy seriálových herců! Taky si mezi nimi vyberete?

  • Při pohledu na Jona Hamma, hvězdu seriálu Mad Men, je jasné, proč získal i řadu ocenění v anketách o nejpřitažlivější muže světa
    10. srpna 2015 | 06:00

    Jsou okouzlující, šarmantní, mají charizma, skvěle vypadají. Nejen zahraniční filmy, ale i seriály jsou plné fešáků, které když na obrazovce spatříme, tak se nám rozbuší srdce a zvedne tlak. Pojďme se tedy podívat na sedm nejžhavějších seriálových herců současnosti. Doufáme, že si v našem žebříčku najdete alespoň jednoho oblíbence.

  • Ian Somerhalder (36)

    Ian Somerhalder
    Autor: profimedia.cz
    Krasavec s uhrančivým pohledem, který vyrůstal v malém městečku Covington ve státě Louisiana, už v 10 letech vyměnil jízdu na koni a rybaření za modelingová pole. Pěkného klučinu si totiž vyhlédli v prestižních modelingových agenturách Guess a Versace. Na střední pak spolupracoval s takovými značkami, jako jsou Calvin Klein, Dolce & Gabbana či Gucci. Na vysoké pak zkusil věnovat se herectví. Až náhodný objev v tuctovém komparzu ho katapultoval do filmového světa. Objevil se v několika seriálech jako Kriminálka Miami, Kriminálka New York či Smallville. Pak ale dostal nabídku zahrát si v seriálu Ztraceni a jeho hvězda začala strmě stoupat vzhůru. Srdce všech dívek a žen si však získal rolí Damona Salvatoreho v Upířích denících. Podle různých anket je dokonce nejoblíbenější postavou tohoto seriálu.
  • Jon Hamm (44)

    Při pohledu na Jona Hamma, hvězdu seriálu Mad Men, je jasné, proč získal i řadu ocenění v anketách o nejpřitažlivější muže světa
    Autor: archiv
    Herectví se Jon Hamm věnoval již na střední škole v St. Louis, zpočátku ho bral jen jako zábavu a uvažoval o praktičtějším budoucím povolání. V roce 1995 se ale přestěhoval do Hollywoodu, kde jako většina mladých herců začínal v televizních seriálech. Jedním z prvních byl seriál Providence, následně se objevil v seriálech Vražedná čísla, Gilmorova děvčata či Kriminálka Miami. V roce 2007 pak získal roli Dona Drapera v retro seriálu Mad Men, který se stal zlomem v jeho kariéře. Charizmatický herec za svůj výkon získal v roce 2008 Zlatý glóbus v kategorii Nejlepší herec a nominace sbíral i v dalších letech. Není však jen nadaným hercem, při pohledu na něj je jasné, proč získal i řadu ocenění v anketách o nejpřitažlivější muže světa.
  • Kit Harington (28)

    Kit Harington
    Autor: archiv
    Brit Kit Harington chtěl vždy být buď kameramanem, vojenským zpravodajem, nebo novinářem. Nakonec vystudoval drama a divadelní vědy a stal se hercem. Popularitu mu přinesla hned jeho první seriálová role. Jako Jon Snow v populárním fantasy seriálu Hra o trůny, který se začínal vysílat v roce 2010, získal mnoho pozitivních reakcí i ocenění. A také srdce milionů dívek a žen na celém světě. Při pohledu na jeho vypracovanou mužnou postavu se tomu vůbec nedivíme.
  • James Callis (44)

    James Callis
    Autor: archiv
    Dalším britským hercem, který má nesporné charizma, je James Callis. Už na univerzitě se zajímal o psaní, hereckou profesi i režii. Poté, co obdržel cenu Jack Tinker Award za nejnadějnějšího nového herce a za ztvárnění divadelní hry Old Wicked Songs, se začal objevovat v různých televizních seriálech v ne moc významných rolích. Známým se stal až v roce 2003 díky roli doktora Gaiuse Baltara v minisérii Battlestar Galactica a s rolí pokračoval v seriálu, který následoval. Přestože tam hraje padoucha, kvůli jeho charizmatu mu v seriálu odpustíte úplně všechno. V roce 2006 díky této roli vyhrál cenu Saturn Award, Peabody Award a AFI Award. Užít si ho však můžete i v dalších sci-fi seriálech, jako jsou třeba Eureka, dále pak FlashForward a v současnosti A.D. The Bible Continues.
  • Jesse Spencer (36)

    Jesse Spencer
    Autor: archiv
    Pro změnu z Austrálie pak pochází další fešák, který dlouhých šest let hrál v australské telenovele Neighbours. Vidět jsme ho mohli také v seriálu Herkules. Známým se stal ale především díky roli doktora Roberta Chase v populárním lékařském americkém seriálu Dr. House. V současnosti hraje poručíka Matta Caseyho v seriálu Chicago Fire. Asi vás nepřekvapí, že v roce 2007 byl zařazen časopisem People mezi 100 nejkrásnějších lidí světa.
  • Zachary Quinto (38)

    Zachary Quinto
    Autor: archiv
    Prvním seriálem šarmantního krasavce, kterému v žilách koluje italsko-irská krev, byl v roce 1994 Dotek anděla. Následně účinkoval v několika dalších seriálech, jako jsou například Čarodějky, Kriminálka Las Vegas nebo Odpočívej v pokoji. V roce 2004 dostal příležitost od televize FOX zahrát si počítačového experta Adama Kaufmana v populárním seriálu 24 hodin. O dva roky později se objevil po boku Tori Spelling v komediálním seriálu So noTORIous. Ve stejném roce dostal nabídku od televize NBC hrát v seriálu Heroes. V této dosud největší roli ztvárnil nebezpečného sériového vraha Gabriela Sylara Graye, obdařeného nadpřirozenými schopnostmi. A zabijáka, z kterého vám tuhne krev v žilách, si zahrál i v seriálu American Horror Story.
  • Stephen Amell (34)

    Stephen Amell
    Autor: archiv
    Kanadský svalovec se poprvé na televizních obrazovkách objevil v seriálu Stay With Me Till Morning, který však byl kvůli nízké sledovanosti po třech epizodách zrušený. Po neúspěšném debutu následovaly vedlejší role v seriálových klasikách, jako jsou Queer as Folk, Kriminálka Las Vegas, Degrassi: The Next Generation, Kriminálka Miami nebo Pohřešovaní. Do povědomí diváků se ale Amell dostal až díky roli Craiga Riddlemeyera v kanadském sci-fi seriálu ReGenesis, za kterou byl oceněn cenou Gemini Awards. Další cenu pak obdržel za nejlepší obsazení v seriálu Rent-a-Goalie. Za zmínku pak stojí také role v seriálech Flashpoint, NCIS: Los Angeles, Upíří deníky a Nová holka. Největší zlom v jeho herecké kariéře však nastal v roce 2012, kdy byl obsazen do hlavní role Olivera Queena v seriálu Arrow.

Klíčová slova:  vip, seriál, sexy muži
Diskuse ke článku
.