Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší seriálové rvačky: Připomeňte si, kdy tekla krev

  • Kdo takhle zmlátil doktora Švarce a proč? To vás určitě překvapí!
    8. prosince 2014 | 06:00

    Ani v tom seriálovém životě nejde vše hladce. Občas se děj vyostří natolik, že místo slov na řadu přijdou pěsti. Připomeňte si ty nejvyhrocenější chvilky vašich oblíbených hrdinů.

  • Ordinace: Darek versus Švarc

    Kdo takhle zmlátil doktora Švarce a proč? To vás určitě překvapí!
    Autor: archiv TV NOVA
    Darek se dozvěděl, že jeho sestra Lea spáchala sebevraždu. Pochopitelně ho tato zpráva sebrala. Byť nebyla dokonalá, přece jenom to byla jeho rodina. A to by nebyl Švarc, aby si nerýpl. Jenomže to dost přepískl a Darek vybouchl! "Už tě mám plný zuby! Zadupu tě do země," řval na Švarce, zatímco on si držel zakrvácený nos.
  • Ulice: Jakub versus skinhead

    Video se připravuje ...
    Jakub dostal nakládačku kvůli Libušce. Kdo a proč mu dal pěstí? • VIDEO: archiv TV NOVA
    Vzpomínáte, jak se Jakub zastavil v krámku za Libuškou a musel tam bránit její čest? Takhle si akční, vtipný, věčně vysmátý a sympatický herec další setkání s krásnou tatérkou určitě nepředstavoval. Libuška se ocitla v dost velkém průšvihu, při kterém se jí vybavila i nedávná minulost s Eliášem, jenž ji psychicky i fyzicky týral. Tehdy ji zachránila rodina. Tentokrát kvůli ní nasadil svůj krk Jakub, jenž bohužel není takový hromotluk jako Libuščin táta. A podle toho to taky dopadlo. Od nervózního skinheada dostal pěstí a skončil s rozbitým nosem na zemi.
  • Ordinace: Tomáš versus Jirka

    Když teče krev...
    Autor: archiv TV NOVA
    Jirkovi došlo, že na něj Tomáš donáší na policii, stále v kauze Rudovský. Byť měl důvod, nebyl to ale on, kdo začal šarvátku se svým kamarádem. To Tomáš na něj vystartoval jak smyslů zbavený, zloba vůči Jirkovi mu zatemnila mysl. Stále se totiž nezbavil pocitu viny, že nedokázal zachránit Kateřinu, a tento nezdar připisoval právě Jirkovi...
  • Doktoři z Počátků: Ota versus Ruda

    Když teče krev...
    Autor: archiv TV NOVA
    Ani Počátkům se rvačky nevyhnuly. Asi tu největší nakládačku dostal Ruda od Oty. A byla to pořádná bitka! Proč k ní tenkrát došlo? Ota šel za Rudou, aby ho upozornil na to, že ho nahlásí na policii za napadení mladistvého Filipa. Ruda se mu ale jen vysmíval do očí. A tak Ota chytil Rudu pod krkem a začala snad největší bitka v dějinách téhle vesnice.
  • Ulice: Boris versus Eliáš

    Když teče krev...
    Autor: archiv TV NOVA
    Boris se ukázal jako odvážný a spravedlivý otec rodiny. Nezklamal a vzal věci pevně do svých rukou. Když se společně s Kateřinou ocitl tváří v tvář – ve dveřích Libuščina bytu – Eliášovi, který Libušku zamkl v bytě, nastala pořádná mela. A Eliáš schytal pěkných pár ran.
  • Ordinace: Hanák versus Švarc

    Když teče krev...
    Autor: archiv TV NOVA
    Jak k tomuhle útoku vlastně došlo? Jistě si vzpomínáte, jak intrikář Švarc vydíral Gábinu sexem, aby poskytl důkaz o Hanákově nevině, který byl tou dobou ve vězení. Zákeřný Bobo informoval Hanáka o svém večeru s Gábinou, a vyprovokoval ho tak k fyzickému útoku. Hanák přišel o místo náměstka, ohrožen byl ale hlavně jeho vztah s Gábinou.

Klíčová slova:  seriály, rvačky, vip
Diskuse ke článku
.