Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šárka Vaňková (35): Vše je tak, jak má být. Nic neplánuji

9. října 2023 | 06:00

Sympatická zpěvačka, která skončila druhá v první řadě pěvecké soutěže SuperStar, nemá o práci vůbec nouzi. Jak zvládá skloubit povolání a soukromý život, který sdílí s kolegou Petrem Vondráčkem (47)?

Musím se přiznat, že jsem na Šárce dříve ujížděla, její hudba se mi moc líbí a dodnes mám doma její první cédéčko „Věřím náhodám“, které jsem kdysi uměla nazpaměť. Vždycky na mě působila jako sympatická holka, která mi asi byla blízká i tím, že je také z malého města, které navíc sousedí s tím mým, a i tak se rozhodla něco dokázat, což se jí i podařilo. Není tedy divu, že jsem se na rozhovor s ní, o pár let později, moc těšila. A víte co je nejlepší? Pořád je to ta sympatická Šárka, které jsem kdysi fandila v SuperStar.

VIDEO: Vaňková zpívá Bartošovou: Jede s ní na turné!

Video se připravuje ...
Vaňková zpívá Bartošovou: Jede s ní na turné! • VIDEO: Blesk TV

Co vám v soukromém životě přináší největší radost?

Nejšťastnější jsem, když je klid a když vím, že se všichni moji nejbližší mají dobře. Potřebuji vědět, že jsem svobodná, miluji chodit na vzduch, smát se, nespěchat a těšit se na něco, dobře se vyspat, obejmout toho, koho chci, mít chvíli klid, čas pro sebe a pak pečovat o svoje lidi.

Tvoříte teď pár s kolegou Petrem Vondráčkem, jak jste se vlastně dali dohromady?

S Petrem se známe devatenáct let… Nikdy v životě by mě nenapadlo, že se něco takového mezi ním a mnou stane. Neumím to pojmenovat a je to pro mě natolik vzácná věc, že si ji ráda chráním a vždy budu.

A čím si vás z toho nepřeberného množství mužů, kteří kolem vás zajisté jsou, nakonec získal?

Nepřeberné množství? Myslíte, že projdu po ulici a posbírám desítky nabídek? Nebo že mám tendence někde ,,lovit‘‘ ? To absolutně ne. Na muže jako takové se dávno dívám jinak a prostor třeba jen ke konverzaci nedávám. Petr přišel, a bylo. Nic víc mě nezajímalo a nezajímá.

A jaký je Petr jako partner?

Ojedinělý. Ve všech směrech. Jako kamarád, parťák, kolega, otec, syn… To nejde popsat. Neumím být víc sdílná, omlouvám se, ale každá žena ví, jaké to je, když je toho tolik, že to nejde ani říct. To se pouze cítí.

Sdílíte i společnou domácnost a pečujete o jeho dceru, jak to zvládáte?

Jsme spolu opravdu intenzivně, a co se týče Petrovy dcerky, i zde bych byla opatrná. Nechci, aby na úkor mě byla vlečená médii. Pokud o tom rozhodne Petr, je to jeho volba, ale já si dávám pozor. Můžu vám ale říct, že ji mám moc ráda, že je skvělá a že je to jedna z mála slečen, která se v dnešní době a v citlivém věku umí chovat, že má úžasné rodinné zázemí, koníčky, že je nadaná a chytrá a že je to prostě zlato.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucija Veselá
Video se připravuje ...