Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Hana Vagnerová: Zvládla jsem anorexii i syndrom vyhoření

18. října 2021 | 06:00

Z tiché citlivé dívky dospěla v sebevědomou ženu a jako herečka slaví úspěchy u nás i ve světě. Prozradila nám, co způsobilo tuhle razantní změnu. A také kdy prožívala osobní krizi. Hanu Vagnerovou (38) jen tak nepřehlédnete. Výrazná je totiž svou krásou, ale i energií, kterou ihned zaplnila prostor kavárny, ve které jsme se spolu sešly. Proto jsem byla v šoku, když mi během našeho rozhovoru přiznala, že si v nedávné době prošla syndromem vyhoření. Byla jsem totiž přesvědčená, že její zdroj energie je nevyčerpatelný.

Dlouho jste měla zrzavé vlasy a teď je z vás blondýnka. Proč ta změna?

To nebyl záměr. Na jaře jsem byla u moře a ze sluníčka mi vlasy zesvětlaly do blond. Když jsem se vrátila a začínala se natáčet Lajna, tak jsem se zeptala, jestli to mám obarvit zpátky na zrz, a bylo mi řečeno, že se to naopak k postavě Denisky hodí. Nakonec jsem zjistila, že mě ta barva i baví.

Také jste začala surfovat…

K tomu jsem se dostala náhodou. Když se kvůli koroně zrušila spousta projektů, odcestovala jsem v dubnu na Fuerteventuru, kde se hodně surfuje. Nejdřív jsem si říkala, že to není sport pro mě, ale pak jsem se seznámila s partou francouzských profesionálních surfařů, kteří mi všechno vysvětlili včetně toho životního stylu v pozadí. Zažehli ve mně jiskru a najednou jsem pochopila, proč se říká, že jedete na vlně. Protože když si stoupnete na prkno, tak vás zaplaví obrovská vlna endorfinů a celý svět vám najednou dává smysl.

Nebála jste se žraloků?

Žraloků ne, ale vln ano. Není to vůbec jednoduchý sport a respekt k vodě mám. Je třeba se to učit s někým, kdo tomu fakt rozumí.

V Česku se ale k surfování jen tak nedostanete…

Tady se věnuji surf skatu. Vypadá to jako longboard a zatáčí se na tom jako na surfu. Takže teď je ze mě skejťačka a moc mě to baví.

Podívejte se na rozhovor s Hanou:

Video se připravuje ...
Hana Vagnerová: Dosáhla jsem zlomu ve sportu, který miluju! Budete se divit, jaký to je! • VIDEO: Gábina Maryšková

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...