Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ivana Jirešová: Můj život je jako jízda na tygrovi

25. listopadu 2019 | 06:00

Herečka dokáže klamat tělem. Na první pohled křehká žena má za sebou spoustu životních kotrmelců, které ovšem dokázala zvládnout s někdy až neuvěřitelnou vnitřní silou.

Sejít se s Ivanou Jirešovou není vůbec jednoduché. Nakonec si na rozhovor odskočila v pauze mezi divadelní zkouškou a představením. A takový je celý její život. Chce stihnout a prožít všechno, a teprve po čtyřicítce si uvědomuje, že by možná nebylo špatné trochu zpomalit a život si chvíli jen užívat.

Máte za sebou dlouholeté manželství se zpěvákem Viktorem Dykem a vždy se mi zdálo, že jste krásný příklad protikladů. Že vy jste taková klidná…

…a on je takový divoch. Viktor miluje lidi a společnost, každému rád pomůže, až jsem někdy měla pocit, že na mě a Sofinku vlastně ani nemá moc času. V tomhle se naše povahy hodně střetávaly, protože já jsem nechtěla nikam chodit, obzvlášť když jsem pracovala. Ale on je šťastný mezi lidmi, takže se naše životní cesty nakonec rozešly. Ale máme skvělý vztah, řekli jsme si, že se máme pořád rádi, a tak to zůstane.

Nyní jste zamilovaná do muže, který není z branže. Je to výhoda v tom, že je klidnější?

Každá profese má dvě strany mince, a když je

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kristýna Beranová
Video se připravuje ...