Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ewa Farna na chatu: Že jsem trapná? No a?

Chatujte s Ewou Farnou
29. března 2013 | 10:00

Česko-polská zpěvačka včera odpovídala na vaše dotazy a nevynechala ani ty peprné! Záchvaty smíchu dostávala u otázek typu "Jakou máš velikost prsou?" i útoků na své porotcování v SuperStar: "Někdo přece trapnost reprezentovat musí," prohlásila. Práskla na sebe také, že co je to muž, poznala 19. září 1854! Čtěte dál...

online chat
Budete dělat ještě alba nebo zůstanete u superstar?(Káťa)
Foto
U Superstar zůstanu do finále a po skončení mi začíná zkouškové období ve škole. Desky připravuji čtyři (polskou a českou a ještě jazzové desky v obou jazycích), připravujeme je už půl roku a ještě před prázdninami by se měla ta česká objevit. Snad se bude líbit, snažíme se a bude to velmi srdcová deska. MOCKRÁT DĚKUJI za kvantum dotazů, omlouvám se, na všechny jsem nestihla odpovědět... Mějte krásné dny, snad už se nám brzy objeví slunce a hlavně se mějte rádi:)! Zdravím, Ewule Farna
Ahoj Ewi, je Paľo Habera v reálu skutečně tak roztomilý a přitažlivý, jak působí přes TV obrazovku? Rozumíte si? A ještě něco k tobě - moc ti to sluší - hlavně nedej na hloupé, závistivé řeči na tvoji adresu - zůstaň svá - fandím ti.. :-)(BeS)
Foto
Děkuji! Palovi vzkáži, je skutečně úžasný. Vůbec s eVám nedivím, je to člověk na svém místě. Mějte hezký den!
Moc Vás miluji. Nezařídila by jste mi nějaký flek tam u vás v showbyznysu? Díky moc (Stephen)
Foto
Jasně! Jen když si ho tam zařídím já, tak se vrhnu na ten Váš:)
Ahoj Ewa, mám otázku, která vypadá divně, ale je myšlená dobře: v Praze se hodně spekuluje o tom, v jakém věku jsi začala sexuálně žít. Dokonce se povídá, že když jsi přišla do hudebního světa, tak Tě rovnou někdo "obšťastnil" ikdyž jsi o to neměla zájem. Nechci aby o Tobě lidi říkali, že jsi šlapka a nebo radodajka, protože Tě mám jako zpěvačku rád a Tvoje hudba se mi líbí. Vím, je to soukromé téma, ale prosím můžeš ty lidi vyvést z omylu? Děkuji a přeji hodně úspěchů(Daniel)
Foto
HAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHA:DDDD Tak to mě fakt dostalo! Nevím, jetsli to není ještě včerejší aprílová zpráva. Vše vysvětluji! Co je to muž jsem poznala 19 září 1854:DD
Umíte plavat??? (apačukafungaluka)
Foto
V některých tématech docela plavu, to jo:)....
preco si chcela bit spevačka(dena)
Foto
Já jsem ani nechtěla, jako malá jsem chtěla být princezna:)
Vím,že jsi věřící,ale k jakému vyznání se hlásíš. Katolíčka nebo evangelická církev.(Liduš Cimermanová)
Foto
Jsem protestantka, tzn evangelického vyznání. Vzhledem k tomu, že jsem Polka by se nabízelo automaticky katolické vyznání, ale je to trochu jinak. Děkuji za tu otázku, ráda prezentuji fakt, že jsem věřící. Doufám, že třeba to lidem kteří se hledají přiblížit cestu, kterou si jde zvolit. Já si ji zvolila a jsem strašně za to ráda:).
Ja otazku nemám, bo vás neznám :-/(Michal)
Foto
!!!! jste dobrý, zastávám podobný názor! A jste originální se svým vzkazem! Tka třeba se jednou poznáme, zvu Vás na koncert. A tak ve zkratce,: Jsme Ewa Farna, 19 let, 168cm (v podpadcích 180), studentka varšavských práv a holka co ráda zpívá. Ted Vy!:)
Chtěl bych se zeptat, jak dlouho přibližně trvá jeden casting ?(Dežo)
Foto
To záleží, na jeden den mám něco pod 100 lidí. Některé natáčecí dny trvaly i od 7 od rána (make upy, vlasy apod.) pak natáčení až třeba do 3 do rána. I takové castingy byly.
Nízké polohy mi jdou velmi dobře, hlavně s vysokou holkou. Dáš si říct?(Jan Šoupal)
Foto
Nejsem vysoká holka a nízkým polohám věnuji pozornost jen co se vokálu týkají. Ale posílám Vám pusu.
je toto tvůj pravý ask.fm http://ask.fm/EwaFarnaReal ??? jestli jo tak tam dej aspoň jednu videodpověď děkuju(Natálie Střížová)
Foto
Není bohužel:/
Děláš si něco z bulváru nebo to házíš za hlavu? Někdy se to přece nedá ustát?(Jaruna)
Foto
To máte pravdu, občas je to přespříliš. Nezbývá než to nečíst, nebo se naučit si z toho nic nedělat, jinak bych už byla 3x v Bohnicích. Žijete svůj život a ne život jiných, tak je třeba ho žít podle sebe a ne se snažit žít perfektně dle představ veřejnosti. To ani nejde, nikdy nevyhovíte všem. Ale stejně nejčastěji jsou to naprosté nesmysly, které prostě musíte přejít. řešit každý článek to bych se utápěla ve světě lží. Mrzí mě to občas jen proto, že bych chtěla něco odkázat, něco hudbou zanechat a občas je mi to neumožněno mediálním obrazem, který Vám vytváří " o Vás bez Vás". Tak snad tomu všichni nevěři, jen v to doufat zbýva:/...
Líbí se mi Jaro Smejkal, Šafařík, Adam, i ten tvůj Pčelák nebo Včelák :-)). A z holek je nádherná Virginie (říkáme jí česká Angie J.).Máš už svého favorita?(Lucina)
Foto
Super, jen fandětet dál. Také mám své favority, samozřejmě, ale pssst:)
Ewčo, je to psycho při vyhlašování výsledků? Cítíte s nimi? I Palo s Ondrou?(Karolína)
Foto
Je, osobně jsem z toho dojatá a každý týden to bude horší a horší. Superstar je dlouhodobý projekt, který se necharakterizuje pouhým setkáním ale je to vlastně životní etapa. POznáváte lidi, trávíte s nimi čas, systematicky se vidíte, těšíte se na ně. A pak Vám každý týden někdo z toho týmu odchází. Vím, že nejsem mezi finalisty a nežiji tak intensivně s nimi jako bych byla jedn az nich, ale stejně to moc prožívám. Jsem emotivní člověk a jak se znám, myslím, že časem dojde i na pořádné, krokodýlí slzy.
Ewi, ne že bych vás nemusela, ale nyní v soutěži jste mi vyrazila dech. Jste skvělá, sympaťanda a sexy holka! Hodně štěstí v životě a ustojte to!(Evelína)
Foto
Děkuji moc, jsem za to moc ráda! Vážím si toho, zvu Vás někdy na kocnert, snad se Vám bude líbit i moje hudba!:)
Witam cie Ewa:) Mam takie pytanie .. zauwazylam w programie Idol na czeskim programie jak ty patrzysz na pewnego chlopaka i jakie spojrzenia on daruje tobie;) . Super gust masz ci powiem , jest naprawde ladny .. ALe wracajmy do mojego pytania .. Czy ty Ewciu naprawde cos masz z chlopakiem o nazwisku Pčelár ? ;) Dzieki za odpowiedz i trzymaj sie(Doda)
Foto
Czesc DODA:DD. Nono ciacho niezle co nie? Bardzo przuystojny i mily chlopak, utalentowany, trzymam za niego kciuki. Ale nie, naprawde nic nas nie laczy. POzdrawiam!:)
Ahoj Ewi,zajímalo by mě, jestli mám šanci,že mi odepíšeš, když ti dám příspěvěk na FB na zeď. Píše ti tam hodně fanoušků, ale odepisuješ vubec? děkuju a přeju hodně úspěchů... P.S: těším se na nové CD!! :-)(Jarka Jarošová)
Foto
ANo občas odepisuji na dotazy, na které znám odpověd:)). EWA FARNA profil, kde je cca 350 ticíc fanoušků, to je ten pravý profil. Jinak na něj najdete odkaz na oficiálních stránkách ewafarna.cz.Na jiných neodpovídám, páč jsou to falešné profily- bacha na ně:(
Ahoj Ewy. :) Som tvoja veľká fanúšička zo Slovenska som tebou skoro posadnutá!! :D Veľmi ta mam rada či už tvoje pesničky texty alebo ako vyzeráš si strašne krásna podľa mňa ešte nikdy som nevidela krajšieho človeka a to neprehánam len škoda že len na fotkách a videi :(.V superstar si uplne skvelá!! Pozerám to len kvoly tomu že si tam ty!! :-* a chcela by som sa ta spýtať po skončení Superstar alebo tak nebudeš mať niekedy koncert na slovensku? :( konkretne na vychodnom napriklad v Košiciach alebo v Prešove strašne by som ta chcela vidieť na živo a ísť na tvoj koncert. :( a nemôžem ti na niejakú adresu napísať niejaký list? alebo nemôžeš mi poslať autogram? :( Za odpoved vopred dakujem :)(Júia)
Foto
Jsi moc hodná, klaním se!:) Jasně, když budeme hrát na Slovensku přijd, budu moc ráda! Na léto se nějaké koncerty rýsují. Tak já Ti pak dám autogram a Ty mě za odměnu naučíš slovensky jo?:) Děkuji za milou zprávu
Ahoj, zajímalo by mě, jestli sleduješ nějaké stránky o tobě.. Například TylkoEwaFarna.blog.cz Kdysi si mi nspsala, že jsem něco jako tvůj deníček, kde se vše dozvíš :) Pmatuješ si ho ? Děkuju za opodvěď(PeťuŁka.K)
Foto
Bohužel nemám moc čas to sledovat a ani některé věci raději vědět nechci:). Jinak když potřebuji nutně něco najít tak to hledám právě na podobných stránkách! Jsem moc ráda, že fungují, je to pro mne povzbuzující. Bacha však na fake-y:)..jediná pravá Ewa komentuje a je na stránkách ewafarna.cz nebo na FB, KDE JE CCA 350 TISÍC FANOUŠKŮ. Tam píši opravdu já, bohužel zbytek jsou fiktivní "Ewy", které nejsou autentické!
ahoj zajímalo by mě jakou máš velikost prsou??(mrkéta)
Foto
Podle toho, jakou VELIKOST podprsenky si vezmu:D. Jinak to nestojí za řeč:D
Ewo, prosím, mohla byste veřejně napsat, kolik bodů jste měla z písemné státní maturity z jazyka českého, a jakou jste tedy měla výslednou známku z písemné části maturitní zkoušky. Děkuji velmi...(MANDALINIČ)
Foto
Měla jsem maturitu z vyznamenáním. Body si nepamatuji, jen vím, že jsem to stihla dopsat jen tak tak:D
Občas mi trošku přijde, že si Tě polští fanoušci "usurpují" pro sebe. Skoro pod každým českým statusem (a že jich oproti těm polským je docela málo) čtu "Ewka,pisz po polsku prosze bardzo..." Dá se vůbec nedělat rozdíly mezi českými a polskými fanoušky? :) Ještě chci říct, že díky tobě jsem se začala učit polsky, občas je docela hezký jet s nima např. v tramvaji a rozumět jim :)(Ančí)
Foto
To je milé, jsem ráda, že tyhle situace nás mohou dohnat k sebevzdělávání!:) S tím asi nic nenadělám, rodzíly samozřejmě jsou ale já se je snažím nedělat. I když jsme slovanské národy, samozřejmě tradice a dějiny z nás dělají trochu jiné mentality.
Kdy sis naposledy řekla "Teď jsem opravdu šťastná?" :)(:))
Foto
Každý den, když si uvědomím , že žiju, že jsme zdravá, že má plnohodnotná rodina je zdravá a že máme nezemské Boží požehnání
Je něco, co bys na sobě změnila? (Kamouš)
Foto
Jeeeejda, to nemůžu všechno vypisovat poněvadž mi asi blikne limit písmen:)
Ahoj Ewo Chci se tě zeptat na dvě věci. 1. Je těžké rozhodovat v Superstar o nejlepším zpěvákovi(zpěvačce) a jaký jsou tvý kolegové v porotě Ondřej Soukup a Paľo Habera? 2. Neděláš na novém CD? (Stanislav Bláha)
Foto
Je těžké cokoli zhodnotit an živo v televizi aby to mělo hlavu a patu., bylo to trefné a zároven zajímavé pro diváka. Kolegové jsou super, jsme moc vděčná, že se od nich mohu učit. Nové cd připravuji už pul roku:)
Ve 12 letech jsi byla jak 40letá,v 19 zase jako 15letá.Už se laskavě chovej dospěle !(Petr)
Foto
A my se známe, že hodnotíte moje chování? Můžu se chovat jak chci?! Prosííím o volnoost, děkuji:).
Ewa, you said that you don't like when girls show their "goodies" in public or when they wanna increase popularity thanks to showing brests or to much body. Recently we've seen your boobs (literally seen 'em all!) and belly few times. Ewa WHY? :) Ps. your bra in Superstar was nice!:) Ps2. you can answer PL,CZ or english I'll understand them all.(Listener;))
Foto
Thanx for your message:). Nikdy jsme se přeci nesvlékla ani nestavěla karieru na odhalených fotkách, myslím si ale že výstřih není nic špatného. Nějak se ženy od mužů musí odlišit:D. Jsem fanynkou ženskosti ale ne prodávání těla. To jsou dvě různé věci.
Dobry den,prosim,keby ste povedali p.Haberovi,aby si vybral z ust zuvacku,ked hodnoti spevakov.Je to absolutne nevhodne a myslim si,ze je uz dost na to stary,aby to vedel aj sam,ale zrejme nevie.Je maximalne trapny,neviem na co sa to hra?!A o Vas Ewa ani nehovorim.(petra)
Foto
Asi si letos potrpěli na trapné porotce no:). Palo zuvacku nemá, to můžu potvrdit. A myslím, ež chyba v něm nebude, páč to dělá už asi po osmé:). Kdyby byl špatný, trapný či nekompetentní porotce, zřejmě by tu nabídku nedostával každý rok:).
je možné že by jste někdy vystoupila jako zpěvačka v přímém přenosu v tomto ročníku soutěže? :)(diana)
Foto
Uvidíme...:)
Jsi krásná...kde bydlíš?(Petr)
Foto
Lhát se nemá!:)
jak seti rano vstava a v kolik vstavas ? dekuji za odpoved (petr ´=) )
Foto
Záleží v kolik jdu spát a záleží zda musím vstávat. Dneska jsem spala do 12, když jdu do školy tak vstávám třeba v 7, když je například natáčení nebo focení tak i dřív.
Ahoj jak to vypadá s novou deskou ? :) (Tom)
Foto
Dnes opět se zavírám ve zkušebně,m točíme točíme. Dělám texty, děláme písničky. Jelikož dělám desky 4 , k tomu porotcuji a studuji, tak to docela trvá.. Už s eale deska začíná docela podrobně rýsovat a těším se až se objeví, bude to trošku jinak všechno:)
Co Vás vedlo k tomu šílenství v porotě? Nemohu se zbavit dojmu, že to je na objednávku produkce. Nikdo normální se přece takhle sám od sebe nemůže ztrapňovat na veřejnosti!(Johanzen)
Foto
Od produkce to nevzešlo, ale myslím, že jste asi viděl jen první dva sestříhané castingy a nekoukáte se na živé přenosy, kde nic sestříhat nejde:). A pokud a ano a pořád Vám to připadá trapné, tak mám na to jen jednu odpověd- trapnost zde také existuje a někdo ji reprezentovat musí:). Mezi legrací a trapností je přeci tenká hranice. Rozdělila jsme zřejmě publikum na ty, které mne nenávidí a na ty kterým se to líbí. A to je dobře, já nechtěla být průmerná nebo přejít bez komentáře. Já se dobře bavím, užívám si to, pokud se Vám Superstar kvůli mne nelíbí, je mi to líto, ale člověk nikdy všem nevyhoví. Přeji hodně štěstí a děkuji za názor.
Ahoj Ewičko kdy přijedeš s písničkou sem k Nám do Zlína? Moc rádi bychom si Tě poslechli.(Pavel)
Foto
Velmi ráda, děkuji!:)
Cieszysz się na nową trasę koncertową? Jak sądzisz będziesz w stanie pogodzić wszystkie obowiązki i trase koncertową? Jak wiemy masz ich wiele nowa plyta, studia :) Oczywiscie zycze Ci tego z calego serca :)(Monika1)
Foto
Bardzo sie ciesze, chociaz naprawde nie wiem co wczesniej, mam nadzieje, ze ta trasa da mi tylko pozytywna energie, bo jej mega potrzebuje. Pozdrawiam serdecznie!
Cześć Ewa :) Jak zareagowałaś gdy dowiedzialas sie, że wygrałaś jako pierwsza Polka prestizowa nagrode Kids Choice Awards :)? (Monika)
Foto
wwwwwwoooooooooowwwwwwwww!!!!!
Ahoj, porotcování ti podle mého jde skvěle, tvoje hodnocení mají hlavu a patu. Ale hlavně neměj mindráky ze své postavy, jak to pořád naznačuješ. Jsi moc hezká a máš pěknou souměrnou postavu, tak žádné vrásky. Přeju štěstí, zdraví a konečně tu lásku :o)(Veronika)
Foto
Vrásky zatím nemám, spíš se mne pořád drží ty bedary:D. O své postavě si myslím své, ale alespon jsem zdravá a nevypadám jako věšák na oblečení. V porotcování jsem zřejmě velmi kontroverzní, ale děkuji za milý komentář!!!:)
Ahoj Ewi, přiznám se, že dřív jsem tě němela moc ráda, ale od tý doby co jdi v superstar...jsi úžasná, kašli na ty co říkaj, že ne, děláš show a ty co jim to vadí asi nechapou co to je se bavit. No asi abych se na něco zeptala...Takže jak se máš?(Zlín, Lilly)
Foto
Lilly moc děkuji, vážím si toho! Mám se dobře, akorát jsem trošku nemocná. AAAHOOOJ
blond vlasy zestařují, proč chcete vypadat starší, když vám tak pasuje být brunetka?(Ellen Randoglu)
Foto
Mám ráda absurdno, nikd yjsem blondýna nebyla:). Nespletla jste si mě s někým? Třeba s Luckou Vondráčkovou?:) Dejte si do google Farna a odpověd na Váš dotaz se dostaví sama:)
Ahoj,Ewi. Znáš Kaweczynskou ul. ve Waršavě? Nejsme spolužačky z Waršavy? Jak to proboha všechno stíháš? Máš individuální plán?Jak dopadlo tvoje 1. zkouškové období? Nepochybuji,že skvěle,ale jak to dokážeš skloubit? Jsi dobrá.Lenka(Lenka)
Foto
Děkuji, zatím zvládám ale procházka růžovým sadem to není. Je to hrozně náročné, holt jsem si vybrala docela ambiciozni obor. Ulici neznám:/. Nemám individuál, jsem na denním prezenčním studiu. První zkouškový ok. ale ani jsem se nestihal nadechnout a už zase začíná druhé:/, to bude masakr. Držím pěsti ve škole a doporučuji MUZEUM POWSTANIA WARSZAWSKIEGO:)
Nejhezčí zpěvačka (Jenda Listkowski)
Foto
To je otázka? z českých? Monika Bagárová, ta je nádherná baba
Krásný den Ewičko! Nemám na Vás žádnou konkrétní otázku, jen jsem Vám chtěla popřát spoustu úspěchů jak v soukromém životě, tak i na veřejnosti. Jste skvělá, svá a děláte to, co máte ráda. Obdivuji Vás pro to, jaká jste. Mějte se krásně a užívejte si života naplno. (anicka)
Foto
Aničko, mockrát děkuji!:) TAKé hodně štestí!
Ahoj, V budoucnu by jsi chtěla žít spíše v Polsku nebo v Česku ?(Natálie)
Foto
Zdravím všechny! Moc děkuji za všechny zprávy, budu se snažit odpovědět na co nejvíce z nich. Chtěla bych žít na vesnici u lesa, a nejraději tam kde jsem vyrůstala, mne je tam hrozně dobře:). Ale ještě bych chtěla poznat polovinu světa, a procestovat co nejvíc!!

Video se připravuje ...