Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

16 dárků, které pořídíte do druhého dne + chytrý dárkový průvodce

17. prosince 2010 | 05:00

Do Štědrého večera zbývá už jen sedm dní. Obchody jsou přeplněné, nápady nepřicházejí. Řešením je nákup přes internet. Ještě stále máte čas. Přinášíme vám 16 tipů na dárky pro všechny věkové kategorie, které můžete objednat ještě v příštím týdnu. Včasné dodání je zaručeno!

PRO MAMINKU

1) Hledač klíčů
Skvělý dárek pro zaneprázdněné ženy. A jak vůbec funguje? Připevní se na klíče, a jakmile přijde opět chvíle hledání, stačí zapískat a začne vydávat zvuky. Díky zabudované diodě se dá využít i jako kapesní svítidlo.
Poslední možnost nákupu: 20. 12. (bestdarek.cz)
Cena: 139 Kč (+60 Kč za kurýrní službu InTime)

2)Zdravé tělo a duše
Vybrat si z desítky možností za jednu cenu? Tak to je ideální dárek! Thajská masáž, medová masáž, polárium, solná infrasauna, luxusní fitness, kosmetika, masáž drcenými minerály, relaxace nebo lekce cvičení?
Poslední možnost nákupu: 22 12. (idealnidarek.cz)
Cena: 890 Kč (+150 Kč za doručení PPL)

3) Háček na kabelku
Konec pokládání kabelek na klín nebo špinavou zem! Pro všechny ženy, které denně nemají kam odložit kabelku, je tady řešení. Stačí z kapsy vytáhnout tento háček, ve třech krocích jej rozbalit a kabelku zavěsit.
Poslední možnost nákupu: 20. 12. (eGifts.cz)
Cena: 168 Kč (+65 Kč za poštovné)

4) Poukaz na služby Spa Resortu
Opravdu luxusní zážitek partnerce dopřejete s poukazem na služby v Lázních Bělohrad. Termín, druh masáží a koupelí i typ ubytování si už vybere sama. Domů se vám pak vrátí spokojená a zrelaxovaná, což bude dárek i pro vás.
Poslední možnost nákupu: 23. 12. (treeoflife.cz)
Cena: 2500 Kč (poštovné zdarma)

PRO TATÍNKA

5) Alkoholtester
Moderní elektronický detektor alkoholu pro všechny muže, kteří by jen neradi předali řízení ženám. Alkoholtester s digitálním displejem zjistí hladinu alkoholu v krvi dechovou zkouškou a hodnotu zobrazí na digitálním LCD displeji.
Poslední možnost nákupu: 20. 12. (bestdarek.cz)
Cena: 349 Kč (+60 Kč za kurýrní službu InTime)

6) Cesty za poznáním
Šestadvacet možností! Z tolika různých zážitkových výletů bude mít na výběr šťastlivec, kterému koupíte tento dárkový balíček adrenalinových služeb. Vybere si lavinový kurz, cyklistický, trekový, lyžařský nebo, raftingový zájezd?
Poslední možnost nákupu: 22. 12. (idealnidarek.cz)
Cena: 5990 Kč (+150 Kč za doručení PPL)

7) Grow It! Masožravky
Nevšední dárek pro všechny vášnivé pěstitele. Na cestě od semínka až po rostlinu je provede návod. V balení jsou dokonce dva druhy těchto nenáročných rostlin, které si nejvíce pochutnají na hmyzu.
Poslední možnost nákupu: 20. 12. (eGifts.cz)
Cena: 348 Kč (+65 Kč za poštovné))

8) Navigace Garmin Nüvi 3790T
Tahle navigace nejenže spolehlivě dovede majitele do cíle, ale zároveň je i zábavným spolucestujícím. Zobrazuje 3D mapy, křižovatky, je kompatibilní s mnoha mobilními telefony a přehrává oblíbenou hudbu. Pozor! Doživotní aktualizace map zdarma!

Poslední možnost nákupu: 22. 12. (garmin.cz)
Cena: 9990 Kč (poštovné zdarma)

Chytrý dárkový průvodce

Došla vám fantazie a už opravdu nevíte, kde se inspirovat? Blesk vám poradí. Mnoho internetových obchodů tušilo, že budete v takové situaci, a rozdělily své zboží do podskupin. Například můžete kliknou na dárek pro ni, pro ně, pro babičku, pro tchyni a podobně. Někteří obchodníci to mají ještě vychytanější. Na www.mall.cz najdete Chytrého dárkového průvodce. Zde si klinkněte na muže, ženu nebo rodinu. U muže a ženy zadáte věk a obnos, který hodláte za dárek utratit. Dále vyberete, zda osoba je sportovec, pejskař, intelektuál, ajťák atd. a poté jsou vám nabídnuty konkrétní dárky. Pro dědečka kutila, za jehož dárek chcete dát asi tisíc korun, vám obchod nabídne třeba kompostér nebo nářadí Bosh.

PRO DĚTI

9) Odrážedlo First Bike
Dětské odrážedlo je taková přípravka pro větší kolo. Ovládat jej zvládnou už dvouleté děti a bavit je tohle polokolo nepřestane do té doby, než automaticky přesedlají na klasické dětské kolo se šlapadly.
Poslední možnost nákupu: 22. 12. (firstbike.cz)
Cena: 2990 Kč (poštovné zdarma)

10) Stavebnice Mega Blocks Šmoulové
Dárek pro ty nejmenší, kteří mají rádi kreslené postavičky Šmoulů. Ve stavebnici děti najdou šmoulí zábavní park s dvoupatrovým domečkem, kolotočem, taneční parket, most, ohniště, tři postavičky Šmoulů a mnoho dalšího.
Poslední možnost nákupu: 22. 12. (mall.cz)
Cena: 969 Kč (+129 Kč za dopravu)

11) Náhradní mazlíček Perfect Petzzz
Nemůžete si dovolit pořídit si pejska nebo kočičku a váš potomek po něm touží? Kupte mu plyšové zvířátko, které vypadá jako to živé. Leží v pelíšku a oddechuje jako ve spánku. Při nákupu k němu dostanete kartáček na srst, jmenovku, vodítko, pelíšek a obojek.
Poslední možnost nákupu: 22. 12. (perfectpetzzz.cz)
Cena: 625 Kč (+60 Kč za zásilkovou službu)

12) Video Barbie
Jedinečná panenka Barbie se zabudovanou kamerou! Barbie Video je pokročilou panenkou, obsahující videokameru a LCD panel. Děti s ní mohou nahrávat filmy a hned v zápětí si je prohlédnout. Kameru najdete v jejím náhrdelníku.
Poslední možnost nákupu: 22. 12. (mall.cz)
Cena: 1479 Kč (+129 Kč za dopravu)

PRO BABI A DĚDU

13) Multifunkční budík
Tento multifunkční budík probouzí svého majitele zpěvem ptáčků nebo šuměním řeky. A to není zdaleka všechno. Můžete s ním měřit teplotu v pokoji nebo se jím nechat něžně uspat. Samozřejmostí je pak zobrazení data a dne v týdnu.
Poslední možnost nákupu: 20. 12. (bestdarek.cz)
Cena: 390 Kč (+60 Kč za kurýrní službu InTime)

14) Pochutnejte si
Večeře pro celou rodinu, mezze hostina, večer v době kamenné, oběd či večeře na biofarmě, indická kuchyně, hostina v Klášterním šenku a mnoho dalších možností darujete blízkým s balíčkem služeb od Ideálního dárku. Výběr je jen na nich.
Poslední možnost nákupu: 22. 12. (idealnidarek.cz)
Cena: 1490 Kč (+150 Kč za doručení PPL)

15) Pojmenuj si hvězdu
Jen malá část hvězd na obloze má své jméno. Většina je zapsána pouze pod katalogovým číslem. A právě jednu z bezejmenných získáte s balíčkem Daruj hvězdu. Je na vás, zda hvězdě dáte jméno sami nebo celou proceduru zápisu do The British Library ponecháte na obdarovaném.
Poslední možnost nákupu: 20. 12. (eGifts.cz)
Cena: 689 Kč(+65 Kč za doručení poštou)

16) Konopná mast s vazelínou
Dolorcann je konopná mast, která rychle uleví od bolesti vašim zádům, kloubům, ale také zabrání tvorbě zánětů například po operaci. Dobře působí i na astmatiky a uvolňuje dutiny při nachlazení.
Poslední možnost nákupu: 20. 12. (konopnyshop.cz)
Cena: 283 Kč (+113 Kč poštovné)

Autor: red, Klena