Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak si zpříjemnit podzim? Vychutnejte si bohatou audioknižní úrodu. Desítky titulů právě teď s 50% slevou

13. září 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Září si užijí nejen milovníci vína. Na své si přijdou i příznivci audioknih. Na Audiotece je v plném proudu tradiční akce Audiobraní, která přináší vybraná díla za polovinu původní ceny. Při pořízení audioknižní výbavy na dlouhé podzimní večery tak můžete významně ušetřit.

Audiobraní právě vstoupilo do své druhé etapy. Ta za zvýhodněnou cenu nabídne zhruba stovku titulů napříč žánry. Dílo podle svého gusta snadno objevíte, ať už holdujete detektivkám, dáváte přednost společenské próze nebo si chcete rozšířit obzory a zapracovat na svém rozvoji.

Z audioknih, které s 50% slevou pořídíte právě ve druhé etapě už od 13. září, patří k našim tipům příběh první vítězky Velké pardubické, speciální edice oblíbených detektivních příběhů a série Knihy toltécké moudrosti.

Richard Askwith: Nezlomná

Hraběnka Lata Brandisová se stala legendou dostihového sportu. Na start obávané Velké pardubické se se svou klisnou postavila hned několikrát. Zvítězit se jí podařilo v době, kdy Československo oplakávalo smrt uctívaného T. G. Masaryka a za hranicemi spřádala plány na útok hrozivá třetí říše.  Jeden z nejpodivuhodnějších a nejinspirativnějších příběhů v dějinách sportu vypráví o odvaze, zármutku i vzdoru v době předsudků a strachu. Poslechnout si ho můžete v podání Antonína Navrátila.

Autor: Audioteka CZ

Vlastimil Vondruška: Zločiny za hranicemi království

Speciální edice bez hudebních předělů a podkresů, jak ji sestavil sám Vlastimil Vondruška, obsahuje čtyři příběhy prokurátora Oldřicha z Chlumu. V Nitranské bráně smrti se ujímá správy Nitry. Když se na Dolní bráně najde oběšené tělo kanovníka nitranské kapituly, městem se šíří panika. Brána je považována za prokletou, protože zde kdysi za podivných okolností zahynula žena obviněná ze spojení s ďáblem. Stopy vyšetřovatele zavedou k chrámu svatého Jakuba, další pátrání je však přerušeno vraždou. Oldřich z Chlumu má tři dny na odhalení a usvědčení zločince.

Další vraždy prokurátor řeší v příběhu Tajemství abatyše z Assisi, kde je členem družiny abatyše Anežky, která míří na proslulou pouť ke svatému Jakubovi do Compostely. Zločinům na kloub přichází i v dalších titulech, které tvoří sbírku. Jsou jimi Smrt ve Vratislavi a Vzpoura goliardů. Poslech kompletní série načtené Janem Hyhlíkem vám zajistí příjemným napětím strávených téměř 50 hodin.

Autor: Audioteka CZ

Výhodný balíček Tympanum – Don Miguel Ruiz

Tento balíček nabízí hned pět knih toltécké moudrosti sepsané Donem Miguelem Ruizem. První z nich jsou proslulé Čtyři dohody, v nichž autor odhaluje zdroj limitujících myšlenek, které nás okrádají o radost a přinášejí zbytečné utrpení. Následují Pátá dohoda, titul Láska, vztahy a přátelství, a také Hlas poznání. Sérii uzavírá Toltécké umění života a smrti – příběh objevování. V audioknižní podobě má každý z titulů jiného interpreta. Například Čtyřem dohodám propůjčil hlas Jaroslav Dušek. Původní cena balíčku je 1 036 Kč. Nenechte si proto ujít možnost ho v druhé etapě Audiobraní pořídit se slevou 50 %.

Autor: Audioteka CZ

Velmi zajímavé tituly jsou za akční cenu připraveny i pro třetí a závěrečnou etapu Audiobraní. Představí se 20. září.

Pohodlný poslech v aplikaci

Ať už zvolíte některý z titulů se slevou nebo jiný z bohatého katalogu, který čítá na 8 000 audioknih, využijte k jeho poslechu aplikaci Audioteka. Má řadu užitečných funkcí. Patří k nim zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose nebo podpora Apple Car Play i Android Auto. Ovládat ji můžete přes hodinky Apple Watch nebo s pomocí Alexy. Než si titul pořídíte, můžete se v bezplatné ukázce sami přesvědčit, zda vám jeho zpracování vyhovuje. Více na www.audioteka.cz.