Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nadupané cestovko od pojišťovny PVZP za vás zaplatí až 250 milionů korun

Nadupané cestovko od pojišťovny PVZP za vás zaplatí až 250 milionů korun
18. srpna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Cestovní pojištění od ryze české pojišťovny PVZP je špičkový produkt, který se o vás postará, když dojde na vašich cestách v zahraničí k nějaké nepříjemnosti – ať už jde o vaše zdraví, nebo o váš, a také cizí, majetek. Před létem 2023 PVZP u cestovka výrazně navýšila pojistné limity a rozšířila rozsah pojištění. To znamená, že zaplatí za větší množství pojistných událostí a také více peněz.

Nadupané cestovko od PVZP zaplatí výlohy, když

  1.  se budete léčit nebo budete v nemocnici (léčebné výlohy);
  2.  něco rozbijete nebo zničíte (odpovědnost);
  3.  vás někdo okrade (osobní věci);
  4.  dojde k úrazu (úrazové pojištění);
  5.  vám někdo ukradne nebo poškodí věci z auta nebo na autě (24/7);
  6.  si dáte drink a něco se stane (až jedna promile alkoholu v krvi);
  7.  onemocníte covidem-19 (pro PVZP standardní nemoc jako každá jiná);
  8.  se vám ztratí zavazadla nebo zpozdí dopravní prostředek;
  9.  přijdete o zapůjčené věci nebo je poškodíte (odpovědnost za zapůjčené věci).

Covid-19 je běžná nemoc

Když v zahraničí onemocníte covidem-19, cestovko se o vás postará stejně, jako kdyby šlo o jakékoliv jiné onemocnění. PVZP bere covid-19 jako běžnou nemoc.

Až 250 milionů korun

PVZP si uvědomuje, že společně se zvyšujícími se cenami se mohou škody na zdraví i na majetku šplhat velmi vysoko. Když se vám na vašich cestách přihodí nějaká nepříjemnost, PVZP za vás zaplatí až 250 milionů korun v případě léčebných výloh a 25 milionů korun v případě odpovědnosti.

Nadupané cestovko od pojišťovny PVZP za vás zaplatí až 250 milionů korun
Autor: www.istockphoto.com

Balíček nadstandard

Dovolená se skleničkou v ruce s cestovním pojištěním od PVZP

Když si dáte drink a něco se stane, většina pojišťoven vám nic nezaplatí. PVZP u cestovního pojištění aktuálně ale akceptuje až jednu promile alkoholu v krvi, což je nejvyšší možná tolerance, kterou můžete v rámci pojištění v ČR získat. Pravidlo jedné promile platí pro úrazy a odpovědnost (škoda na zdraví nebo majetku).

Jezdíte na dovolenou autem? 100% ochrana před zloději

Necháváte často na dovolené v autě elektroniku? Vyrážíte každý rok na dovolenou na kolech, která máte na nosiči? A víte, že některá cestovní pojištění se na elektroniku nebo osobní věci vůbec nevztahují? Nebo že pojištění platí jen přes den, kdežto v noci ne? S nadupaným cestovním pojištěním od PVZP jsou věci ve vašem voze včetně elektroniky a sportovního vybavení chráněny 24 hodin denně.

Nadupané cestovko od pojišťovny PVZP za vás zaplatí až 250 milionů korun
Autor: www.istockphoto.com

Půjčujete si vybavení na dovolenou? Zapůjčené věci v aute a v bezpečí 

Cestovní pojištění od PVZP se postará nejen o váš majetek, ale i o věci, které si půjčíte – koloběžky, surf, paddleboard, inline brusle, vybavení na potápění… A to, aniž byste si museli pořizovat jakékoliv další připojištění.

Nespoléhejte na kartičku zdravotní pojišťovny 

Klasická „modrá“ kartička zdravotního pojištění zajišťuje na území EU pouze poskytnutí nezbytně nutné a neodkladné zdravotní péče, a to jen ve veřejných zdravotnických zařízeních. Pokud nechcete riskovat, že budete náklady na léčbu nebo třeba převoz vrtulníkem platit z vlastní kapsy a bez podpory asistenční služby (např. tlumočení), vyrážejte do zahraničí jenom se sjednaným kvalitním cestovním pojištěním.

Nadupané cestovko od PVZP na dosah ruky

Vydejte se za dobrodružstvím s jistotou, že o vás bude kvalitně postaráno. Cestovní pojištění od PVZP vás nenechá ve štychu, ať už se stane cokoliv. 

SOUTĚŽ s nadupaným cestovkem od PVZP

Zahrajte si s cestovním pojištěním od PVZP o hromadu vybavení k moři nebo na hory v letní soutěži Hory, nebo moře? Soutěžit můžete až do 30. 9. 2023 tady.