Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jako nekonečný příběh

29. října 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Malé boty, krátké kalhoty, nevyhovující lyže. Dokola se opakující příběh – každý rok, každou sezónu. Nezbývá než pořídit nové. Jenže peněženka není bezedná a vyluxovat si bankovní konto před nejnáročnějším obdobím v roce je jistě nerozumné. No jo, ale ty boty budou nutné. Jak to vyřešit? Třeba chytrým nákupem, tedy nákupem ve slevách a výprodejích – za dobrou cenou a přesto kvalitně.

Samozřejmě, nakupovat můžeme takzvaně z druhé ruky – v bazarech či prostřednictvím nejrůznějších internetových aplikací a webových portálů. Ovšem musíme počítat s určitými riziky. Na příklad, že boty budou již ochozené, oblečení může být lehce seprané či s oděrky, na lyže a podobné zboží se již nebude vztahovat záruka. Navíc, ne každý chce oblékat nebo používat něco, co už nosil či používal někdo jiný. Tak pojďme kouknout na slevy zboží nového.

Samozřejmě, slevy jsou všude kolem nás. Možná žijeme ve světě slev. Neustále vidíme i slyšíme, více či méně vnímáme termíny jako kupóny, slevové kódy, promo kódy, výprodeje, akce na internetu. Ovšem není sleva jako sleva a také jde o to, kde a jak je správě hledat. A jak všichni dobře víme, zákon schválnosti funguje naprosto dokonale, takže v momentě, kdy potřebujeme konkrétní slevu na konkrétní věc, není k mání. Tehdy se vyplatí podívat na takové internetové stránky, kde jsou aktuální slevy pěkně pohromadě. Díky službě jakou je třeba Kuponovnik.cz, šetříme peníze při nakupování přes internet i v klasických obchodech. Získání slevy je velice snadné. Vyhledávat lze dle kategorií, obchodů anebo do vyhledávací lišty napsat, co hledáme. Potom už stačí kliknout na odkaz „Využít slevu“ nebo „Použít slevový kód“ a zkopírovaný kód vložit do patřičné kolonky v objednávce internetového obchodu. Sleva bývá zpravidla odečtena z hodnoty nákupu.

Nejvíce slev pravděpodobně hledáme a využíváme v souvislosti s oblečením, zvlášť při změně ročního období. Nejen naše děti potřebují dokoupit nové (větší) boty a delší kalhoty. Upřímně, komu někdy/nikdy nechybí nějaký ten pěkný kousek? Nebo dokonce při pohledu do skříně a kontrole jejího obsahu rozhořčeně konstatuje, že „prostě nemá, co na sebe“? Když na běhání po obchodech není čas, nabízí se pohodlnější a rychlejší řešení, a to AboutYou.cz kupóny. Na jednom místě nalezneme velký výběr oblečení a doplňků. Špatné svědomí z toho, že zase utrácíme, není na místě, protože nakupujeme výhodně, takže vlastně šetříme. A to je fajn!

Právě nyní se nacházíme v přelomovém období. Podzim je v plném proudu a zima už pomalu otevírá dveře. Opět odkládáme letní oblečení, boty i kola a pořizujeme teplejší podzimní i zimní oděvy a začínáme řešit lyže, brusle, snowboardy. Příběh pokračuje, nebo se opakuje?

 Ale i ti z nás, kteří se nenechávají ovlivňovat ročním obdobím či trendy, čas od času zabrousí na stránky slevových portálů.  Není přeci nutné kupovat novou pračku, zimní pneumatiky nebo dárek pro babičku za plnou cenu. Sleva se hodí vždycky. A my už víme, že kvůli ní nemusíme oběhat půl města.