Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

S dětmi na cestách: Bez jakých pomocníků se neobejdete?

25. srpna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Cestování s dětmi, ať už s těmi nejmenšími nebo s těmi odrostlejšími, se neobejde bez důkladné přípravy. Aby se vaši nejmladší členové rodiny cítili komfortně i na cestách, poradíme vám, co se určitě vyplatí přibalit do kufru.

Pro pohodlí miminka

Prémiové plenky české výroby Linteo Baby vynikají svým hebkým a maximálně prodyšným materiálem, který v horkých letních dnech zadeček vašeho miminka jistě ocení. S létem totiž kromě vysokých teplot přichází i větší riziko vzniku bolestivých ekzémů, plenkové dermatitidy a zapařenin. Dalším detailem plenek Linteo Baby, který ocení jak děti, tak maminky, jsou přizpůsobivé gumičky na zádech i nohavičkách, které se starají o to, aby byla plenka maximálně pohodlná a bezpečná a zároveň nedocházelo ke znečištění oblečení. Chytrá technologie QUICK LIQUID pak zajišťuje rychlou absorpci tekutin a její uzamčení ve spodní vrstvě, čímž je zadeček miminka chráněn před vlhkostí a působením moči na citlivou pokožku.

S dětmi na cestách: Bez jakých pomocníků se neobejdete?
Autor: Teraza Marešová

Čistý zadeček je spokojený zadeček

Vlhčené ubrousky Linteo Baby aqua sensitive bez přidaných parfémů a alkoholu jsou navržené tak, aby zajistily jemnou a přesto důkladnou hygienu zadečku. Díky přírodnímu složení dětskou pokožku nedráždí a udržují její přirozené pH, čímž jsou vhodné i pro děti se sklonem k alergiím. Navíc vám budou spolehlivým pomocníkem nejen při přebalování, ale můžete je v případě nouze využít i na omytí ručiček či obličeje. Dalším preventivním krokem, jak ochránit své nejmenší před nepříjemnými opruzeninami, je použití dětského ochranného krému na pokožku v oblasti plenek s obsahem měsíčku lékařského. Ten díky svému přírodnímu složení pomůže k regeneraci pokožky a ochrání ji před nadměrnou vlhkostí.

S dětmi na cestách: Bez jakých pomocníků se neobejdete?
Autor: Linteo

Láskyplná péče o citlivou pokožku

Po zábavném dni plném dovádění ve vodě, hraní si v písku a slunění je potřeba myslet na dostatečnou hydrataci a výživu dětské pokožky, aby dál zůstala zdravá a jemná. S regenerací a hloubkovou hydratací pokožky, která je hlavně během léta zásadní, můžete začít již při koupeli svých dětí. Dětské mycí mléko a šampón Linteo Baby se díky přírodním olejům z mateřídoušky a levandule pyšní příjemnou uklidňující vůní a pozoruhodnou schopností udržet pokožku vláčnou a jemnou.

S dětmi na cestách: Bez jakých pomocníků se neobejdete?
Autor: Linteo

Po vykoupání můžete rovněž rozmazlit své nejmenší jemnou pečující masáží zcela přírodním dětským olejem Linteo Baby s obsahem BIO měsíčku lékařského, jenž se postará o dlouhodobou hydrataci a navíc nezanechává pocit mastnoty. V případě, že nemáte přístup k teplé tekoucí vodě nebo se vaše děti rozhodly pro trampskou verzi hygieny, bude pro vás nepostradatelným pomocníkem v péči o jejich čistotu bezoplachový čistící olej na tělo a zadeček Linteo Baby. Kromě toho, že zabraňuje vysoušení pokožky a snižuje riziko jejího podráždění, obsahuje vzácnou složku Biolin P, který ji chrání před nežádoucími organismy.

S dětmi na cestách: Bez jakých pomocníků se neobejdete?
Autor: Teraza Marešová

Dovolená jako v bavlnce

Aby se miminka cítila na cestách stejně komfortně jako doma, určitě se maminkám vyplatí zabalit na dovolenou dětské přebalovací podložky Linteo Baby, které jsou díky spodní nepropustné vrstvě vhodné nejen jako podložka při přebalování, ale i jako ochrana kočárku či postýlky. O maximální pohodlí děťátka se postará hebká 100% bavlna a také unikátní prostřední savá vrstva, která zabraňuje jak prosakování vlhkosti, tak také uvolňování pachů. Mezi šikovné a praktické pomocníky na cesty, které se neztratí na žádné dovolené, patří také dětské vatové čistící polštářky Linteo Baby. Díky tomu, že jsou vyrobené ze 100% přírodní bavlny a nebyl na jejich bělení použit chlor, jsou zcela rozložitelné a naprosto nezávadné pro životní prostředí. Jejich praktičnost oceníte nejen při péči o hygienu dětí, ale i při nanášení krémů, odličování, jemném mytí či osušování pokožky.