Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Opravdový odpočinek u moře

.
9. srpna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Potřebujete alespoň na chvíli hodit starosti za hlavu a zrelaxovat své tělo a mysl? Pořádně si odpočinou, najít si čas pro sebe a dělat to, co máte rádi? Vyrazte na dovolenou k moři s CK Blue Style a splňte si svůj sen!

Každý si svou dokonalou dovolenou představuje jinak. Někdo touží po dobrodružství například v podobě vodních sportů či zajímavých výletů, jiný se chce v klidu opalovat na lehátku u moře nebo bazénu a další touží poznávat kulturu, památky a kuchyni dané destinace. Jedno však máme většinou společné, chceme si, každý svým způsobem, na dovolené odpočinout.

CK Blue Style se specializuje na všechna přání svých zákazníků, a proto si u ní můžete vybrat zájezd přesně podle vašich představ.

.
Autor: Shutterstock

Jet můžete sami, s partnerem, dětmi i větší rodinou. Hotely nabízené CK Blue Style jsou prověřené po stránce kvality služeb a nabízejí skvělé zázemí. Vybrat si lze například z hotelů určených pouze pro dospělé, nebo takových, které obsahují alespoň oddělenou zónu pro dospělé. V nabídce však naleznete také hotely vhodné pro rodiny s dětmi. I během dovolené se svými potomky můžete totiž mít čas pro sebe. Děti se zabaví v některém z dětských koutků, na rozmanitých animačních programech s profesionálními animátory nebo ve vodním světě a vy si tak můžete užívat zábavu s nimi nebo chvíle klidu sami či se svým partnerem. Přečíst si knihu, udělat si romantickou procházku či podniknout zajímavý výlet – jak trávíte svůj volný čas je jen na vás.

Cestování s cestovní kanceláří má mnoho výhod. „Naše role jako cestovní kanceláře je, zajistit perfektní a především bezpečnou dovolenou. Pravidelně aktualizujeme informace o destinacích, prověřujeme kvalitu hotelů, místního servisu i dodržování bezpečnostních opatření. Věříme, že to je to, co dnes nejvíce cestovatelé ocení.“ říká Ondřej Rušikvas, provozní ředitel CK Blue Style. Také vám to ušetří mnoho času, pokud jde o plánování. Navíc svou dovolenou můžete řešit jak s velkým předstihem, tak na poslední chvíli. Můžete vybírat z cenově výhodných first minute i last minute nabídek a pomocí pár kliknutí si koupit tu správnou dovolenou. Česky mluvící delegáti v destinacích vám ušetří i případné starosti během zájezdu, protože se na ně vždy můžete obrátit. Svůj čas si tak užijete v klidu, budete slunit se s drinkem nebo knihou na plážích, plavat ve vlnách a jednou za čas si můžete dovolenou zpestřit některým z výletů, které CK Blue Style nabízí.

.
Autor: Shutterstock

Pokud si na své dovolené přejete skutečně nic neřešit, a to ani kam a za kolik se půjdete najíst, je pro vás ideální volba all inclusive. Tento typ dovolené je naprosto ideální pro odpočinek u moře či bazénu, protože hotelovou restauraci máte stále na dosah. Navíc máte pod kontrolou částku, kterou za jídlo zaplatíte.

Vyberte si z nabídky CK Blue Style a užijte si dovolenou u moře přesně podle vašich představ. Získejte krásné opálení, dejte odpočinout tělu i mysli a přivezte si nezapomenutelné zážitky!