Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsíte se, že vám zaschlé jídlo při odstraňování poškodí teflon?

Děsíte se, že vás zaschlé jídlo při odstraňování poškodí teflon?
1. června 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Nedisponujete myčkou nádobí, a tak vám nezbývá, než mýt nádobí v ruce? Děsíte se pokaždé, abyste ho při likvidaci zaschlé špíny nepoškrábali? Svěřte ho do péče PUR Active houbičky, která byla speciálně vyvinuta pro potřeby citlivých povrchů. Efektivně zatočí se zaschlými nečistotami, aniž by poškrábala drhnutý povrch a bude vám spolehlivým pomocníkem i při každodenním používání.

PUR Active houbičky byly vyvinuty pro potřeby jemných povrchů, jako je teflon či sklokeramické desky. Jejich hrubá strana je tvořena ze speciálního PUR aktivního materiálu, který špínu nejprve naruší a poté odstraní. Díky tomu nedochází k poničení kuchyňského vybavení a vy se rychle, účinně a bezpečně zbavíte zaschlé špíny, nepoškrábete žádný povrch a ušetříte svůj čas i energii.

Celistvý povrch vrstvy určené pro drhnutí navíc zajišťuje, že dovnitř houbiček neproniknou žádné nečistoty. Díky tomu vydrží výrazně déle čisté a použitelné, v porovnání s takto neošetřenými houbičkami. Ergonomický tvar PUR Active houbiček se lehce přizpůsobí každému povrchu a snadno tak vyčistí nejen nádobí, ale třeba i zaneřáděný sporák.

PUR Active houbičky od značky Vileda jsou k dostání v několika velikostech a baleních. Střední velikost je k zakoupení od 34,90 Kč. Střední variantu ve verzi 3+1 Color Edition pořídíte od 51, 90 Kč. K dostání je i vysoké provedení houbiček s integrovaným chráničem na nehty a to od 36,90 Kč. Více informací najdete zde.

Ta pravá péče pro vaše nádobí
Autor: Vileda