Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Cashback až 8 000 Kč za nákup chladniček, praček a sušiček

Cashback až 8 000 Kč za nákup chladniček, praček a sušiček Samsung
18. března 2021 | 00:00

Společnost Samsung spouští akci, v níž lze do 16. května 2021 získat bonus ve výši až 8 000 Kč za nákup energeticky šetrnějších chladniček, praček a sušiček. Stačí se zaregistrovat do 14 dní od nákupu na oficiálním e-shopu samsung.cz, nahrát všechny potřebné doklady a bonus bude po splnění všech podmínek zaslaný kupujícímu na účet. Akce platí ve značkových prodejnách Samsung, internetovém obchodě samsung.cz a u dalších vybraných prodejců elektroniky.

V nabídce je 62 modelů spotřebičů, jejichž podrobný přehled a další podmínky nákupu naleznete zde.

Nenámrazové chladničky a chytré pračky

Bonusy se vztahují i na pokročilé modely s inovativními technologiemi, například chladničky vybavené funkcí All around cooling, která zajišťuje rovnoměrné chlazení po celém prostoru chladničky včetně všech rohů, či na modely vybavené umělou inteligencí. Jde například o kombinované chladničky s mrazákem vybavené funkcí True No Frost, jež zabraňuje vytváření námrazy a šetří energii. Tyto chladničky uživatel nemusí na rozdíl od běžných chladniček odmrazovat. Pokud potřebujete více prostoru pro chlazené a mražené potraviny, můžete bonus využít ke koupi některé z amerických chladniček vybavených dvojitým chladicím systémem Twin Cooling Plus a celkovým objemem až 652 litrů.

Cashback až 8 000 Kč za nákup chladniček, praček a sušiček Samsung
Autor: Samsung

Mezi zvýhodněnými domácími spotřebiči jsou i parní pračky s technologií QuickDrive, díky níž se prací cyklus zkrátí až na polovinu. Tyto pračky se vyznačují velmi tichým invertorovým motorem a párou dokáží díky dezinfekčnímu programu Hygiene Care odstranit až 99,9 % bakterií a alergenů. V závislosti na modelu pak využívají i umělou inteligenci, například při volbě pracího programu, při níž vychází z dřívějších pracích cyklů. Díky funkci Add Wash a speciálním menším dvířkám lze do těchto praček přidat zapomenuté kusy oblečení i v průběhu pracího cyklu. Samsung pračky pro úsporu energie používají technologii Aktivní pěny EcoBubble, kdy se do prádla dostává rovnou pěna, čímž se zlepšuje výkon při nízké spotřebě energie. Díky tomu má Samsung na trhu jedno z nejširších portfolií praček ve třídě A.

Bonus lze uplatnit i na moderní sušičky se systémem proti mačkání prádla Wrinkle Perent a speciálním cyklem Quick Dry 35', který dokáže 1 kg prádla usušit za pouhých 35 minut.

V nabídce cashbacku od Samsungu je 62 modelů spotřebičů, jejichž podrobný přehled a další podmínky nákupu naleznete zde.

Autor: Reklama