Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chybí vám pohyb? Vyrazte na venkovní bruslení!

28. prosince 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Ať už mrzne, nebo ne, vy můžete vyrazit na brusle kdykoliv. I tento rok totiž vyrostlo oblíbené kluziště přímo před Centrem Černý Most. Zabruslit si na něm můžete se zapůjčeným vybavením každý den!

Zpestřete si vánoční čas a vydejte se za zimní zábavou před Centrum Černý Most, kde na vás čeká tradiční venkovní kluziště pro veřejnost. Užívat bruslení si zde můžete v průběhu celého prosince a ledna. Bruslí se každý den od pondělí do neděle, vždy ve třech časových blocích v průběhu celého dne: 9.00–12.00, 12.30–15.00 a 15.30–18.00.

Kdy je nejlepší čas pro návštěvu kluziště? Aktuální zaplněnost zjistíte na on-line streamu

Na ploše o rozloze 450 m2 si dle platných nařízení může v jednu chvíli zabruslit 6 osob nebo 6 dětí s doprovodem. Aktuální zaplněnost kluziště můžete sledovat na on-line streamu v aplikaci ICE-TEC. Jednoduše ji stáhnete v App Store nebo Google Play. Video stream najdete i na webových stránkách Ice-Tec.cz.

Ledová plocha funguje každý den

Vydat se za zážitky na bruslích můžete dokonce i o svátcích. Otevírací doba kluziště bude lehce omezena pouze na Štědrý den (9.00–14.00) a na Silvestra (9.00–16.00). Pro aktuální informace o případných změnách provozní doby navštivte webové stránky Centra Černý Most.

Děti do 5 let zdarma a brusle k zapůjčení

Cena za bruslení pro dospělého je pouze 80 Kč a děti do 5 let si zabruslí dokonce zdarma, stejně jako držitelé ZTP/P. Vydat se za zimním sportem můžete celá rodina za zvýhodněnou cenu 250 Kč. Že máte tupé brusle nebo snad žádné? To vůbec nevadí. Na místě si pohodlně zapůjčíte veškeré vybavení od bruslí až po helmy nebo stabilizační zábradlíčka pro začátečníky. Brusle vám případně i nabrousíme. Veškeré informace a kompletní ceník najdete na webových stránkách Centra Černý Most.