Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Neplaťte za vánoční dárky víc, než je nutné. Poradíme vám, jak na to

Neplaťte za vánoční dárky víc, než je nutné. Poradíme vám, jak na to
23. listopadu 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

I když se to nemusí zdát, pro klidné a pohodové Vánoce už je ten nejvyšší čas na nákup vánočních dárků. Nejlépe se vybírají dárky pro kamarády a děti, větším oříškem jsou pro nás většinou rodiče a partneři. Leto vás ale trápení s výběrem dákrů nečeká u nikoho – Heureka totiž letos přišlas opravdu šikovnou vychytávkou. S online dárkovým rádcem od Heureky vyberete vánoční dárky pro úplně každého a ještě vám díky němu nevykrvácí peněženka! Jak je to možné?

S dárkovým rádcem od Heureky je nakupování vánočních dárků hračka Díky datovým analýzám a statistikám najdete na dárkovém rádci Heureky inspiraci na kategorie, které letos opravdu letí. Stačí jednoduše vyfiltrovat, pro koho dárek hledáte a nakupování může začít. Zároveň se pohodlně vejdete do cenového rozpětí, které zadáte, a tak vám ani nemusí vykrvácet peněženka. Podívejme se na zoubek všem 5 výhodám dárkového rádce.

1. Filtrujete podle ceny

Objevujte skvělé tipy pro všechny finanční možnosti. Jeden dárek přitom prodává více e-shopů. Nakupovat proto můžete podle ceny výrobku či ceny dopravy. Ušetříte víc, než byste čekali.

2. Filtrujete podle pohlaví a věku

Letošní trendy kategorie jsou uspořádány i podle toho, pro jakou věkovou kategorii nebo pohlaví se bude daný dárek hodit. Díky dárkovému rádci tak na jednom místě najdete tipy na dárky pro celou rodinu i přátelé.

3. Heureka.cz zná letošní vánoční trendy

Díky ohromnému množství dat Heureka.cz ví, co letos opravdu frčí! Dárkový rádce vám zobrazí dárky, které rozhodně zaujmou. Nechte sei inspirovat nápady, které pro vás vyhledá dárkový rádce a věříme, že na ten správný dárek přijdete jednoduše!

4. Bezpečné online nákupy

Oceníte, že se během pandemie nemusíte mačkat v obchodních centrech. Nebuďte ve stresu. Neriskujete onemocnění.

5. Ověření prodejci

S Heureka.cz nenaletíte. Díky hodnocení reálných lidí uvidíte, jak se e-shopy chovají ke svým zákazníkům, a podle toho jednoduše vyberete spolehlivého prodejce.

Vybírejte dárky, které pod stromečkem opravdu udělají radost. Využijte dárkového rádce.