Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Produkty od lokálních dodavatelů a čerstvé obslužné pulty. Kaufland sází na čerstvost.

Mistrovské kousky té nejvyšší kvality z modletického masozávodu.
28. října 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Několik stovek druhů čerstvého ovoce a zeleniny, ryby z akvakultury a volné přírody, třikrát denně čerstvé pečivo od regionálních pekařů nebo maso dovezené z vlastního masozávodu těsně po zpracování najdou zákazníci v prodejnách obchodního řetězce Kaufland.

Kaufland v nové kampani vyzdvihuje čerstvost a výjimečnou možnost nakoupit široký sortiment prvotřídních výrobků pod jednou střechou. Vnímá rostoucí zájem o produkty od lokálních farmářů, pěstitelů a pekařů. V celém sortimentu tak najdete ty nejlepší produkty od místních dodavatelů. Už nemusíte chodit k řezníkovi nebo zelináři, vše najdete pod jednou střechou v prodejnách Kaufland.

Do 24hodin od sklizně v prodejně

V prodejnách Kauflandu se každé ráno objeví více než dvě stovky druhů čerstvého ovoce a zeleniny od 50 vybraných lokálních dodavatelů. Česká keříčková rajčata jsou v nabídce po celý rok.  Rajčata jsou nejen čerstvá, ale také sklizená ve vysokém stupni zralosti, s plnou chutí. Ty jsou do 24 hodin od sklizně dostupné na prodejnách. Stejně tak česká jablka nebo bylinky, chřest či houby a všechny dalších produkty, jako jsou ředkvičky, kedlubny, saláty, jahody či maliny se z českých polí dostanou k zákazníkům do jednoho dne od sklizně. Čerstvost Kaufland hlídá také v úseku pečiva, kam regionální pekaři třikrát denně dováží čerstvý chléb, rohlíky, housky i sladké pečivo.

Česká rajčata jsou do 24 hodin od sklizně na pultech prodejen Kaufland.
Autor: Kaufland Česká republika

Čerstvé lahůdky, sýry a maso z pultů

Velmi oblíbené jsou i obslužné čerstvé pulty s 50 druhy lahůdek a více než 80 druhy sýrů nebo masový pult. Ten nabízí kvalitní maso z vlastního masozávodu. Maso z vlastního masozávodu pod značkou K-Mistři od fochu z Modletic! najdou zákazníci jak v čerstvých pultech, tak balené v chladících boxech. Z Modletic do prodejen denně odjíždí přes 100 tun masa a masných výrobků. Vedle vysoké úrovně kvality samotného masa je kladen důraz na jeho čerstvost, rychlé zpracování, okamžitou distribuci a maximální hygienu.

Velký výběr čerstvých produktů najdete v obslužných pultech.
Autor: Kaufland Česká republika

V osmnácti prodejnách Kauflandu jsou zákazníkům k dispozici také unikátní rybí pulty s velkým výběrem chlazených mořských i sladkovodních ryb a mořských plodů od pečlivě vybraných dodavatelů. Vyzkoušejte i vy každý den čerstvý zážitek v prodejnách Kaufland.

Čerstvost a kvalita je zásadní při výběru produktů.
Autor: Kaufland Česká republika