Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaká byla reakce Milana Baroše na překvapení v éteru Evropy 2, které mu připravili Richard Krajčo a Leoš Mareš?

2. září 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Kapela Kryštof složila poctu Milanu Barošovi. Utajovaná skladba měla premiéru v Ranní show Evropy 2.

Richard Krajčo ilustruje své dlouholeté přátelství s Milanem Barošem na nepublikovatelných historkách. "Mám pěknou sbírku videí, kde se Milan pokouší zpívat naše písně. Vždy je dostanu ke zhodnocení. Slíbil jsem ale, že je NIKDY NIKOMU neukážu," říká s úsměvem Krajčo a dodává, že je to dobré rozhodnutí.

Premiéra songu, který vznikal v naprostém utajení, se uskutečnila v éteru Ranní show Evropy 2 za přítomnosti obou hlavních aktérů - Richarda i Milana. Český fotbalový král neměl o překvapení, které si pro něj Richard Krajčo a moderátoři Ranní show připravili, do poslední chvíle ponětí. Do toho, co se na něj chystá, zasvětil Leoš Mareš pouze Milanovu manželku Terezu.

Když přišlo pozvání do Ranní show myslel si dlouholetý fotbalový reprezentant, že si půjde "jen" povídat o rozhodnutí ukončit letos svou fotbalovou kariéru. Jaká byla jeho reakce, když do studia Evropy 2 přišel jeho kamarád Richard Krajčo a zazpíval mu "jeho" zbrusu nový song - poctu a poděkování za to, co všechno ve fotbale dokázal? Na to se podívejte ve videu níže.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Evropa 2