Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

To jsou ony! Nejlepší novinky Volby spotřebitelů 2020

K-Jarmark nabízí široký sortiment mléčných produktů
31. srpna 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

 Které produkty letos zazářily u vás spotřebitelů? Každoročně vybíráte ty nejlepší novinky z obchodů. Letos jste hlasovali pro čtyři produktové řady z Kauflandu, které získaly ocenění Nejlepší novinka Volby spotřebitelů 2020. A co nového vám z Kauflandu nejvíce chutnalo? Byly to Smetanové jogurty, Podmáslí, Kefírová a Acidofilní mléka privátní značky K-Jarmark a řada uzených mas K-Mistři od fochu z Modletic. V ekologických obalech bodoval nEKOnečný sáček.

K-Jarmark sklízí úspěchy

Pod vlastní značkou K-Jarmark, která zahrnuje přes 100 produktů od českých výrobců, od pečiva po uzeniny, nabízí Kaufland řadu mléčných výrobků. Lahodné smetanové jogurty byly zvoleny Nejlepší novinkou v kategorii „Jogurty“. Jsou opravdu vynikající. Obsahují až 10 % tuku a na výběr je z mnoha oblíbených příchutí, jako čokoláda, stracciatella, jahoda a nechybí ani klasický bílý jogurt. Mezi „Mléčnými produkty“ zvítězila řada sedmi druhů Podmáslí, Kefírových a Acidofilních mlék K-Jarmark, bez příchuti i ochucených.

 

Privátní značky Kauflandu bodovaly u spotřebitelů
Autor: Kaufland Ceska republika

Vítězná uzená masa od K-Mistrů od fochu z Modletic

Oceněná uzená masa nové značky K-Mistři od fochu z Modletic jsou uzena na bukových štěpkách, které jim dodávají skvělou chuť a vůni. Obsahují minimálně 90 % masa a jsou vyrobeny podle Českých cechovních norem. Nejlepší novinkou 2020 v kategorii „Maso“ se stala celá řada dvanácti uzených mas – od Uzené krkovice přes Pražskou uzenou kýtu po Uzený vepřový ocásek. Kaufland je vyrábí ve svém vlastním masozávodě v Modleticích u Prahy, a celý proces výroby tak má pod kontrolou – od pečlivého výběru masa od prověřených dodavatelů až po distribuci do jednotlivých prodejen.

 

Mistrovské kousky té nejvyšší kvality z modletického masozávodu
Autor: Kaufland Ceska republika

EKOlogické obaly

V nové kategorii Volby spotřebitelů „Ekologické obaly“ zvítězil tzv. nEKOnečný sáček, který najdete v úseku ovoce a zeleniny. Je to alternativa k mikrotenovým sáčkům a dá se používat opakovaně. V horní části má látkový štítek pro nalepení etikety z váhy a lze ho prát v pračce.

Produkty privátních značek Kauflandu splňují ty nejvyšší standardy kvality a čerstvosti, navíc jsou za skvělé ceny.

nEKOnečné množství ušetřených mikrotenových sáčků
Autor: Kaufland Ceska republika