Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Když zmrzlina, tak K-Classic

Široký výběr zmrzlin značky K-Classic najdete exkluzivně v Kauflandu.
24. srpna 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Vanilková, jahodová nebo s bílou čokoládou? Smetanová či ovocný sorbet? Na dřívku, v kornoutu, kelímku nebo vaničce? Osvěžení pro vás nebo pro celou rodinu. Taky patříte mezi milovníky zmrzliny? V Česku se ročně sní přes čtyři litry zmrzliny na osobu, zatímco evropský průměr je šest litrů. Skutečnými přeborníky jsou Norové, každý z nich spořádá v průměru 10 litrů.

U nás Čechů vítězí vanilková příchuť, hned za ní následuje čokoládová, poté smetanová a jahodová. Obliba zmrzlin každoročně roste a preference zákazníků jsou různé. Každý rok se objevují nové a nové příchutě, někdy i netradiční. Ochutnali jste třeba zmrzlinu s příchutí bazalky, parmezánu nebo černého kokosu?

Vanilková zmrzlina patří k nejoblíbenějším příchutím u nás.
Autor: Kaufland Česká republika

Kvalita a skvělá chuť

Všechny příznivce ledového osvěžení jistě potěší značka K-Classic z Kauflandu. A to jak šíří nabídky, tak svojí kvalitou. Důkazem toho je i třetí místo K-Classic čokoládové zmrzliny v testu mražených smetanových zmrzlin redakce Mf Dnes. Umístila se hned za vyhlášenými značkami Häagen-Dasz a Magnum. A navíc stojí přibližně třetinu jejich ceny. Skvělá chuť je umocněna vysokým obsahem smetany a kousků mléčné čokolády. Použité kakao je pěstováno udržitelně a nese certifikát UTZ.  

Kterou si vybrat?

Výběr v mrazících boxech je opravdu široký – jak příchutí, tak velikostí balení. Ochutnejte jedinečnou příchuť bourbon vanilka, jahoda, citron, stracciatella, mango, amarena-višeň, mandle, vlašský oříšek, s bílou, mléčnou nebo tmavou čokoládou, v oplatce, na dřívku, v kornoutu, kelímku nebo multipacku či rodinném balení. Která z nich je vaší nejoblíbenější?

K-Classic čokoládová se smetanou bodovala v testu zmrzlin MF Dnes.
Autor: Kaufland Česká republika