Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Velkolepá The Greatest Show v letošní sezóně odehraje posledních šest představení

27. listopadu 2019 | 00:00

Výjimečný hudební projekt čerpající z populární filmové předlohy „The Greatest Showman“ stále ještě můžete navštívit v pražském Divadle Hybernia. Jedinečný umělecký „spektákl“ vzdávající hold slavnému principálovi a marketérovi P. T. Barnumovi sklízí výjimečný divácký zájem, do konce sezóny jej můžete navštívit už pouze šestkrát.

Projekt The Greatest Show má za sebou již velice úspěšné reprízy, které se uskutečnily na jaře 2019 a stál za nimi producentský nováček Jiří Peter, který na toto dílo vlastní licenci jako jediný na světě. „Přiznávám, že jsem zariskoval. Ale věřil jsem v sílu tohoto titulu. A jak je vidět, i koncertní verze „amerického filmového muzikálu“ dokáže vzbudit silný zájem českého diváka. Ba co víc, reakce, které nám diváci zasílají jsou opravdu neuvěřitelné – plné superlativů, uznání a přání opakování,“ přibližuje Jiří Peter, výkonný producent a ředitel produkční agentury JP & People.

Koncertní představení nabízí širokou paletu talentovaných umělců. Hlavní roli P. T. Barnuma ztvárňují Jan Kříž a Martin Šemík, jejich ženu pak Petra Vraspírová. V písních nejbližšího obchodního partnera Baileyho se opět představí Martin Růža. Mezi dalšími sólisty v rolích umělců z Barnumova cirkusu se objeví Alžběta Bartošová, Andrea Holá či Iva Marešová. Ve dvou dětských rolích pak uvidíte dva mladé umělce Filipa Antonia a Emily Ann Janečkovou. Živý doprovod celého představení i nadále zajištuje orchestr pod vedením kapelníka Aleše Hávy, netradiční rytmickou posilou jsou jim Tokhi & The Groove Army a temperamentní dechovka Lovesong Orchestra s kapelníkem Tomášem Průšou se opět postará o originální úvod. Producent The Greatest Show je Jiří Peter, který je spolu s Hankou Hoškovou podepsaný i pod scénářem a režií. Choreografie se ujala Ivana Hannichová. Písně složilo oscarové autorské duo Benj Pasek & Justin Paul. Těšte se například na písně „A Million Dreams“, „This Is Me“ či úvodní hit „The Greatest Show“.

Autor: Radek Holeš

Jednotlivá vystoupení proběhnou 18. prosince, 22. ledna a 26. února vždy od 17:00 a 20:00 hodin. Vstupenky v ceně od 860 do 1250 Kč lze zakoupit v prodejní síti Ticketmaster. Speciální vstupenku zajišťující VIP výhody a vstup do zákulisí pořídíte pod názvem Collector Ticket za 1399 Kč.  Budete tak moci ještě silněji sdílet prožitek se zpěváky, akrobaty, tanečníky a muzikanty, kterých je v představení více jak 60.

Samozřejmostí je i koncertní merchandising. Nově si diváci mohou zakoupit jeden z několika typů balíčků, na své jméno jej budou mít připravené před představením v divadle. „Pokračujeme i v plnění diváckých přání, což se lidem i nám zalíbilo, takže jsme jej zařadili do programu každého koncertu. Při květnových reprízách už třeba proběhla žádost o ruku nebo se uskutečnil pěvecký duet handicapované slečny Kateřiny s hlavním představitelem. Pokud tedy po něčem toužíte, pište nám na emailovou adresu info@tgs-live.com. Další splněné přání může být třeba to vaše,“ doplňuje Jiří Peter.

Autor: Prezentace klienta
Související články