Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Inspirace pro vaši ložnici. Povlečení vládnou teplé barvy a zvířecí vzory

8. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

V posteli trávíme více jak třetinu svého života, a proto bychom se v ní měli cítit co nejlépe. Není nic horšího, než nepohodlná peřina, která narušuje náš každodenní spánek. Pokud tedy toužíte po změně, nechte staré povlečení zavřené ve skříni a inspirujte se našimi podzimními typy.

Žijte ve stylu ETNO a každý den bude malým dobrodružstvím! V leopardím povlečení jste rázem lovcem nových zážitků, na ratanovém prostírání mlsáte jako exotický labužník a orientální polštářky lákají k nevšedním cestovatelským zážitkům :-) Inspiraci stylu ETNO najdete na scanquilt.cz

Autor: SILEX

Nežehlivý SATÉN PLUS s atraktivním desénem NAVAJO patří k tomu nejkvalitnějšímu, co Vám můžeme nabídnout. Vysoce kvalitní hladká atlasová tkanina z dlouhovlákné česané bavlny vytváří jemný přirozený lesk. Speciální úprava zajišťuje nejvyšší schopnost regenerace vláken po vyprání, toto ložní povlečení nevyžaduje při sušení v závěsu žádné žehlení.

Autor: SILEX

Luxusní povlečení JERSEY v nádherném provedení listů PALMS se zapínáním na zip z jemné potištěné pleteniny z dlouhovlákných česaných přízí se během používání nemačká a po vyprání nevyžaduje žehlení.

Autor: SILEX

Zpestřete si vaši kuchyň a stůl a vybírejte z mnoha barev bavlněného prostírání v jednobarevném i více barevném provedení a v různých rozměrech, vaše stolování bude každodenním zážitkem!

Autor: SILEX

Více na www.scanquilt.cz