Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Vysavač Xiaomi Roborock vysaje a vytře, když jdete nakupovat

Robotický vysavač Xiaomi, co se u vás doma neztratí
1. října 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Drobky, chlupy od psa, prach či písek, který si vaše ratolest přinesla ze školního hřiště. Následná likvidace nepořádku je noční můrou nejedné ženy či členů domácnosti. Hádkám kdo je kdy na řadě nebo kdo má vysávání za trest, je konec. Automatické vysávání a vytírání vnese do vaší rodiny klid a pohodu a úsporu času.

Robot, který se u vás doma neztratí

Robotické vysavače jsou fenomén. Na trhu existuje několik modelů, takže si stačí ujasnit, jak velký máte vlastně byt či dům a co od úklidu chcete. Podle toho pak zvolíte ten správný vysavač pro váš domov. Pro vaše maximální pohodlí je k dispozici model Xiaomi Roborock Sweep One S50, který disponuje laserovým senzorem pro automatickou orientaci v prostoru. Pohyb vysavače určuje umělá inteligence (AI), která na základě získaných dat z prostoru vyhodnocuje ideální trasu.

Pohybově nadaný.
Autor: Witty Trade

Ovládejte vysavač i z opačného konce světa

Robotický vysavač je zároveň propojen s mobilní aplikací, díky které můžete vysavač ovládat klidně i z Afriky, tedy pokud, tam zrovna budete připojení k internetu. V aplikaci lze nastavit automatické opakované vysávání. To se například hodí, pokud jste v zaměstnání či na nákupech. Až se vrátíte domů, vysypete zásobník na nečistoty a vysavač je připraven na další den. Vysavač lze samozřejmě spouštět i ovládacími tlačítky na jeho těle.

Ovládejte vysavač i z opačného konce světa
Autor: Witty Trade

Vždy k vašim službám

Díky laserovému senzoru si vysavač vytvoří mapu vysávaného prostoru. Pokud zjistíte, že je někde podlaha ušpiněná, vyšlete robota na misi. Pro případ, že je nějaké místo opakovaně vystavováno nečistotám, třeba vstupní chodba během podzimu a zimy, nastavíte na toto místo opakované čištění.

Ovládejte vysavač i z opačného konce světa
Autor: Witty Trade

Sám dokáže regulovat výkon

Sílu vysávání lze nastavit ve 4 stupních. V režimu „Carpet mode“ pak dokáže rozpoznat koberec a výkon se dočasně zvýší automaticky. Nečistoty se zachytávají v nádobce s vyměnitelným filtrem, který lze pročistit pod tekoucí vodou.

Rozpozná koberec a sám si zvýší výkon.
Autor: Witty Trade

Xiaomi umí i vytírat

Xiaomi Roborock Sweep One S50 je vybaven i funkcí vytírání. Po vysátí celého bytu se doporučuje nechat prostor vytřít ještě tentýž den. Stačí do přední části vysavače připojit nádobku s vodou, na které je na suchý zip přilepen dodávaný mop. Po ukončení vytírání pak nádobku vylijete, mop odlepíte a přeperete v ruce nebo ho dáte do pračky.

Sílu vysávání lze nastavit ve 4 stupních.
Autor: Witty Trade

Inteligentní domácnost díky Xiaomi

Ta největší výhoda vysavače spočívá v jeho snadném propojení do chytré domácnosti Mi Home. Stačí si z Google Play nebo App Storu stáhnout aplikaci Mi Home, ve které lze ovládat různá zařízení v domácnosti, a vysavač jednoduše spárovat.

Xiaomi Roborock představuje užitečného a smysluplného pomocníka pro ty, kteří si váží svého času a chtějí o víkendu dělat fůru jiných věcí, než vysávat a vytírat. Navíc jej můžete ovládat a kontrolovat v reálném čase přes mobil. Ten pocit vysátého a vytřeného bytu, když do něj vejdete, se prostě musí zažít.

Vysavač Xiaomi Roborock Sweep One S50 koupíte za 12 490 Kč. Chcete se mrknout na další inovativní pomocníky do vaší domácnosti? Podívejte se po nich na stránkách Xiaomi.