Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Salma Hayek šokuje v komedii Rodiče na tahu. Bude blond a ukáže tělo

10. června 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Ve věku 52 let se Salma Hayek stále řadí mezi ty nejvíc sexy světové celebrity, plní přední stránky magazínů a bojuje proti rasismu a sexistickým předsudkům v showbusinessu. Zároveň je to ale skvělá a především obětavá herečka, která pro film udělá všechno. Nová komedie Rodiče na tahu je toho nejlepším důkazem.

Rodiče na tahu jsou totiž hodně bláznivá a nekorektní komedie o rodičích, kteří zanechají dceru na koleji, večer se opijí a vymyslí jeden šílený plán. Ten samozřejmě selže a Rodiče na tahu pak jdou z jedné katastrofy do druhé. „Je to hodně fyzická komedie,“  říká sama Salma Hayek. „Málokdy jsem se ale při čtení scénáře smála tak nahlas.“ Tvůrci vrší jeden vtipný moment za druhým a pro některé scény si Salma Hayek neváhala vzít blonďatou paruku. „A taky jsme se musela dostat do domu otvorem pro kočky,“ dodává Hayek.

Autor: BONTONFILM

To, že si natáčení opravdu užila, potvrzuje další hvězda filmu, Alec Baldwin. „Je úžasná, zábavná, šílená a ze všeho nejdůležitější je, že se snaží pořád si hrát. Na kameru je schopná udělat téměř cokoliv, pokud to pomůže pobavit a vyprávět příběh,“ říká Alec Baldwin. Právě s ním začne kráska z Mexika rozvíjet scénu manželské erotiky, během níž se divákům ukáže jen ve svůdném spodním prádle.

Střízlivý nás nedostanou. Salma Hayek a Alec Baldwin jsou Rodiče na tahu v komedii, která se nekorektního humoru nebojí. Ve filmu se pije alkohol, kouří cigarety, legraci si tvůrci dělají i z lidí, kteří mají finanční potíže. Takto odvážná komedie se už v kinech vidí málokdy. V kinech od 13. června

Autor: BONTONFILM