Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Máte chlupy od vašeho zvířecího miláčka všude? Poradíme, jak se jich rychle a účinně zbavit

9. května 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Ať už máte psa nebo kočku, problém má většina jejich majitelů společný. Zvířecí srst najdete většinou po celém bytě nebo domě. Ať uklízíte sebevíc, chlupů se prostě jen těžko zbavujete. Jak se s nimi tedy rozloučit jednou provždy?

Čistý domov je základ

I když se většina lidí smířila s tím, že s příchodem psa a kočky se v domácnosti objeví i chlupy, co je moc, to je moc. Když svého mazlíka vyčešete, zůstane vám chlupů na dva další kožichy. Dostat je ze sedaček, koberců nebo oblečení není právě jednoduché. Navíc. Zvířecí srst, to nemusí být jen estetický problém. Chlupy totiž přenášejí různé parazity a jiné nezvané návštěvníky, které si váš pes přinese snadno z každé procházky.

Dalším neméně závažným problémem spojeným s domácími zvířaty jsou alergie na ně. Zvířecí srst sice sama o sobě alergenem není, jsou to ale bílkoviny, které se u psů a koček nacházejí ve slinách, potu nebo lupech. Tyto různé výměšky se na chlupy snadno přilepí. Proto má alergik největší potíže po mazlení se zvířetem a může mít pocit, že problémem jsou chlupy.

Zvířecí alergeny jsou navíc lehké a snadno se v domácnosti víří a šíří. Řešení proto spočívá hlavně v důkladném úklidu.


Vytvořen speciálně pro úklid po domácích mazlíčcích

Chcete mít čistou domácnost, ale nechcete trávit spoustu času úklidem? BISSELL® CrossWave® Pet Pro je multifunkční vysavač na všechny typy povrchu, který podlahy vysává, vytírá a pomáhá sušit podlahy v jednom jediném kroku. Díky rotačnímu kartáči s výkonem 3000 otáček za minutu a inovativnímu čistícímu přípravku na všechny povrchy se svěží vůní Febreze® CrossWave® Pet Pro uklízí po domácích mazlíčcích rychleji než mop a kbelík. Jediným stisknutím tlačítka můžete bez problémů přepnout z úklidu tvrdých podlah na úklid koberců.

Výhody CrossWave Pet Pro

- Vysává, vytírá a pomáhá sušit podlahy v jednom jediném kroku

- Je vhodný na všechny typy povrchu (tvrdé podlahy, koberce, linoleum, dlažba)

- Hodí se speciálně do domácnosti s domácími mazlíčky

- 30 % lepší čištění rohů v porovnání s CrossWave v základní verzi

- Jednoduché vyprázdnění nádrže na nečistoty pro snadnou údržbu přístroje

- Systém 2 nádrží - při úklidu tedy vždy používáte čistou vodu

Víte, že..

Velké množství dusíku v srsti zvířat může zvýšit množství živin v půdě. Proto je známo, že majitelé zvířat přidávají do kompostu trochu zvířecí srsti.