Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Chytří pomocníci vám uvolní čas na to skutečně podstatné

Udělejte si čas na to, co je důležité.
12. prosince 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Klidnou a uvolněnou vánoční atmosféru se vždy snažíme připravit spíše pro ostatní – pro rodinu a především děti. Často se ale stává, že se do vánočních příprav ponoříme natolik, že si svátky zapomeneme užít a hlavně si odpočinout. A to je velká škoda. Připravili jsme pro vás proto výběr šikovných pomocníků do domácnosti, díky nimž budete moct pustit část starostí z hlavy. Ušetří vám spoustu času, který tak můžete věnovat svým blízkým nebo třeba samy sobě.

Chladničky Side by Side: Zdravě, přehledně, vždy po ruce 

Chladničky se dvěma křídly dveří, tzv. Side by side, mají oproti těm běžným hned několik příjemných výhod.

Tou první, kterou právě v období vánočních svátků ocení snad každý, je výrazně vyšší objem úložného prostoru. Začíná na 604 l a v závislosti na konkrétním typu chladničky může dosahovat objemu až 647 l. Dostatečně velký je tak i mrazák, což značně ulehčuje plánování velkých nákupů.

Velká rodina ocení pořádnou chladničku.
Autor: Samsung

Různé modely pak nabízejí i další funkce jako je výrobník ledu nebo dokonce nástroj na výrobu ledové tříště.

Zdaleka nejpraktičtější prvek představuje beznámrazová technologie True No Frost a duální systém chlazení Twin Cooling. Chladničky Side by Side díky němu uchovávají potraviny čerstvé až po dvojnásobně dlouhou dobu.

Cena od 20 990 Kč

Úklid přenechejte chytrému robotovi

Robotické vysavače dříve zvládaly likvidovat maximálně menší domácí nepořádek, protože pouze zametaly, ale nyní již nečistoty vysávají. Sací výkon 250 W je u nejnovějšího modelu vysavačů POWERbot totiž mnohonásobně silnější než u tyčového vysavače. Jeho inteligentní senzory tak vytvoří mapu vašeho domova a skrze mobilní aplikaci Select & Go můžete robota bez dozoru nechat vysávat celý dům Sami se tak můžete v klidu věnovat důležitějším věcem.

Cena 26 990 Kč

Chytrý vysavač uklidí za vás.
Autor: Samsung

Neperte se s časem

Superrychlé pračky ze série QuickDrive zkracují čas praní až o 50 % a šetří až 20 % energie, aniž by jakkoliv snižovaly kvalitu praní. Díky kapacitě 9 kg prádla, praktickým dvířkům Addwash umožňujícím přidat zapomenuté kusy oblečení, speciální konstrukci pracího bubnu, výkonnému samočištění bez potřeby chemikálií, desetileté záruce na motor, inteligentnímu propojení s mobilní aplikací, téměř neslyšnému chodu a dlouhé řadě dalších vychytávek proto není divu, že jsou pračky QuickDrive hrdými držitelkami řady ocenění a certifikací, včetně vítězství v časopisu dTest.

Cena od 17 990 Kč

Pračky QuickDrive ocenil i časopis dTest.
Autor: Samsung

Více informací nejdete na www.samsung.cz.