Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sháníte dárek pro kamarádku? Kabelka, luxusní svíčka nebo sexy prádlo

16. listopadu 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Každý rok je to stejné. Svátky se blíží a vy zase musíte vymyslet něco, čím oslníte ženy ve vašem okolí. A je jedno, zda jde o manželku, maminku, sestru nebo kamarádku. Máme pro vás tipy na ty nejzajímavější módní a designové kousky, kterými vyčarujete úsměv na tváři každé ženy.

Luxusní svíčky WoodWick

Tohle není obyčejná svíčka. Tohle je WoodWick, jedna z nejluxusnějších svíček na světě, kterou, když doma zapálíte, tak vám vykouzlí tu nejhezčí atmosféru pro krásné chvíle vašeho života. Pokud jste svíčky WoodWick ještě nezkoušeli a necítili, je na čase to změnit. Nevíte, o co přicházíte.

Svíčky WoodWick jsou od stejné společnosti, jako v Česku známější značka Yankee Candle, kterou milují miliony žen po celém světě. Jen WoodWick mají dřevěný knot, který při hoření praská jako dřevo v krbu. Zavřete oči a představte si ten zvuk. Krása, co? A navíc ty designy, kde skleněné nádoby v opravdu krásných tvarech můžete doma využít i po dohoření vaší luxusní svíčky.

Originální dámské kabelky Desigual

Kabelky Desigual si získaly miliony srdcí žen po celém světě. Tahle španělská značka je symbolem barev, života a designů, které nenajdete nikde jinde. Novinkou u módní značky Desigual jsou stylové batohy, které jsou v nové sezóně opravdovým hitem. A nejen pro mladé slečny. Módní batoh sluší i starším dámám, které jeho sebevědomým nošením mohou ukázat světu, že ví, co jsou módní trendy a že ještě zdaleka nepatří do starého módního železa.

Autor: Different.cz

Další módní lahůdkou značky Desigual jsou kabelky 3 v 1. Kde prostě koupíte jako dárek jednu kabelku, ale darujete vlastně 3. Mnoho zajímavých barev a stylů, ze kterých vyberete dárek pro ženu, která prostě ví, co chce. A jak to funguje? Kabelku prostě obrátíte naruby a vznikne z ní úplně jiná. A uvnitř se navíc skrývá vnitřní taška, která je super, protože vám do kabelky nějaký filuta na ulici nesáhne tak jednoduše pro váš mobil či peněženku. A navíc tuto vnitřní tašku můžete nosit samotnou jako skvělou crossbody. To je tip na dárek pro ženu jako lusk.

Autor: Different.cz

Sexy dámské spodní prádlo Calvin Klein

A pokud chcete dárkem pro ženu potěšit zároveň i sebe. Nebo tedy jejího muže, jste-li také žena. Tak sáhněte po sexy jistotě. Spodní prádlo Calvin Klein je už kultovní částí módního průmyslu. Prádlo tak pohodlné, kvalitní a přitom krásné. Podprsenky Calvin Klein milují ženy na všech stranách Zeměkoule. Navíc tato americká značka každou sezónu přijde s novými designy svých luxusních gum, které jsou vždy velmi efektně potištěné logem. Tak jakou vyberete pro svou ženu?

Autor: Different.cz

Toto ale zdaleka není všechno. Do kategorie “Dárky pro ženy” vám naše módní stylistky vybírají další desítky nádherných módních dárků, které každé ženě vykouzlí úsměv na tváři. A o tom to je. O úsměvech, lásce a radosti.