Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Každé dítě si zaslouží úsměv. Podpořte se značkou Orbit SOS dětské vesničky

9. října 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Orbit letos již potřetí podpoří SOS dětské vesničky starající se o znevýhodněné děti. Do letošního ročníku kampaně Oplať úsměv, která se kromě šíření povědomí o správné dentální hygieně zaměřuje i na podporu zdravého sebevědomí dětí, se tradičně zapojila usměvavá Iva Kubelková, a to i prostřednictvím písničky s všeříkajícím názvem „Úsmev“, nahrané společně s talentovanými dětmi z nadací.

Oplácet úsměv můžete ale i vy sami, stačí si jen koupit žvýkačky Orbit. Značka Orbit totiž 1 % z ceny každého výrobku prodaného v době trvání kampaně, tedy od 10. září do 21. října 2018, věnuje právě SOS dětským vesničkám. Inspirovat ostatní pak můžete pod hashtagem #oplatusmev, šiřte úsměvy dál!

Orbit kampaní Oplať úsměv navazuje na dva předchozí úspěšné ročníky, kampaň ale letos doprovází velká novinka: Talentované děti z SOS dětských vesniček totiž dostaly možnost nazpívat písničku společně s českou ambasadorkou kampaně – modelkou, moderátorkou a zpěvačkou Ivou Kubelkovou, a slovenskou ambasadorkou, zpěvačkou Máriou Čírovou. Jejich verze písničky „Úsmev“ od slovenské kapely Modus zaručeně zvedne náladu i vám. Společně s hudebním klipem, který vznikl přímo v nahrávacím studiu, ji najdete na Youtube, webu Orbit Klub, Facebooku i na Instagramu značky Orbit.


V letošním roce nashromážděné finanční prostředky přispějí na mzdy sociálních pedagogů a poputují i na kompletní rekonstrukci koupelen v brněnské pobočce SOS dětských vesniček, aby byly zlepšeny podmínky nejen pro dentální hygienu. Nad rámec vybrané částky pak značka Orbit v rámci kampaně připravila pro děti již před letními prázdninami workshopy, na kterých si pod dohledem týmu dentálních hygienistek vyzkoušely zásady správného čištění zubů a odnesly si potřebné pomůcky v podobě dentálních balíčků. Děti zároveň při této příležitosti navštívila i Iva Kubelková a slovenský tanečník a choreograf Laci Strike, kteří rozezpívali a roztančili všechny zúčastněné.

Více na www.oplatusmev.cz.