Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Beauty TIP: Připravte se na podzim s lipovými pomocníky

3. září 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Dopřejte své pleti pořádnou dávku vitamínů a antioxidantů a připravte ji na podzim! Během léta jsme načerpávali sluneční záření a teplo plnými doušky, dopřávali pleti dostatek výživy díky šťavnatý a chutnému ovoci bušícímu vitamíny a hýčkali ji blahodárnými účinky mořské vody. Chcete si zářivou pokožku udrzet co nejdéle? Česká značka kosmetiky Manufaktura ví, jak na to!

Manufaktura na letošní podzim nachystala novou limitovanou kolekci Lípa, která je inspirována naší přírodou. Je uvedena z lásky ke starým časům a u příležitosti stého výročí založení republiky v krásném prvorepublikovém designu a zároveň s moderním složením založeném na těch nejnovějších trendech. Proč lípa? Tento nádherný národní strom nám nejen připomíná naše tradice, ale výtažky z lipových květů jsou navíc velmi prospěšné k péči o tělo. Právě blahodárné výtažky z lipových květů napomohou hebké, hydratované a mladistvé pleti a pokožce a zaručí jim náležitou ochranu, tolik potřebnou v chladných měsících. Péči Vám zpříjemní exklusivní hřejivá vůně s tóny lipových květů, která doprovází všechny kosmetické přípravky.

Naše tipy na lipové produkty, které si k podzimní péči o pokožku zamilujete: 

Jen stěží byste našli za dob První republiky typičtějšího kosmetického přípravku nežli pevného mýdla. V limitované kolekci tak nesmí chybět. Zvláčňující jemné rostlinné mýdlo s lípou a mandlovým olejem zahalí Vaše ručky do bohaté pěny, dodá jim pocit skutečné čistoty a zanechá je náramně svěží, hebké a znamenitě provoněné. V chladných měsících bývá pokožka často vysušená, přecitlivělá, trpící pocitem napnutí. Udržeti své ruce krásné přitom nemusí býti zvláštním uměním. Vyzkoušejte Ideální regenerační krém na ruce s lípou, mandlovým olejem a panthenolem. Jedinečná receptura tohoto krému, bohatá na účinné přírodní ingredience, je napomůže zanechat svěže mladistvé, hebké a náramně provoněné. Poskytne jim navíc potřebnou ochranu před nepřízní počasí. 

Ochranná péče o obličej

Chladno, sychravo, větrno… takové počasí věru neprospívá Vaší pleti. Udržujte ji náležitě pěstěnou i v podzimně-zimních měsících. Používejte Výjimečný ochranný pleťový balzám s lípou jako ranní i večerní péči pro suchou pokožku či jako ochranu každé pleti v nepříznivém počasí. Napomáhá zamezit ztrátě potřebné vláhy, předchází podráždění a poskytuje pleti pocit skutečné pohody.

Nezapomínejte na rty

Hezké pěstěné rty jsou okrasou každé ženy. Chladné a sychravé podzimně-zimní měsíce však mohou způsobit jejich vysušení či dokonce až bolestivé popraskání. A kdo by pak takové rty líbati chtěl… Je tedy žádoucí, věnovati jim náležitou pozornost. Přírodní balzám na rty s hydratačním a zjemňujícím výtažkem z lipových květů, včelím voskem, zvláčňujícím meruňkovým olejem, bambuckým máslem a vitamínem E je tou ideální péčí, která poskytne rtům znamenitou regeneraci, potřebnou výživu a ochranu. Vaše rty Vám poděkují, budete-li je pravidelně touto blahodárnou přírodní pomádou hýčkati.

Zahřejte se zevnitř

Vyzkoušejte náš tip na hřejivý nápoj z lahodného lipového sirupu. Hřejivý nápoj lahodné chuti, ideální v sychravých dnech, připravíte v cuku letu pouhým zředěním lipového sirupu horkou vodou (80°C) a dochucením šťávou z citrónů. Přidají-li dospělí kapku rumu, tu objeví nápoj zaručeně blažený.

Limitovanou kolekci Lípa seženete v prodejnách Manufaktura a na www.manufaktura.cz.