Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nechcete ztrácet čas nákupy? 5 důvodů, proč byste měli znát Atoto.cz

27. srpna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Dnešní doba fandí „foodies“ – lidem, kteří si rádi dopřejí dobré, kvalitní a v ideálním případě i lokální jídlo. Patříte mezi gurmány, kteří nadšeně objevují nové restaurace, bistra a další kulinářská zákoutí, i vy? Ať už se raději chodíte najíst ven, nebo si naopak užíváte domácí vaření pro blízké a kamarády, určitě se neobejdete bez kvalitních surovin. A tak asi víte, že je prakticky nereálné sehnat potřebné delikatesy na jednom místě. Proto pro vás máme tip, který vám nákupy usnadní.

Lidí, kteří při nákupu potravin více přemýšlejí a upřednostňují kvalitu před kvantitou, je stále více. A proto logicky vznikají nové obchody, které se jim svou nabídkou snaží vyjít vstříc. Má to ale jeden háček – i když míst, která nabízejí kvalitní suroviny, farmářské produkty, zahraniční delikatesy, ale i veganské nebo bezlepkové dobroty, přibývá, nejsou soustředěna v jednom místě. Proto může být výprava za lahůdkami, na které máte právě chuť, dost časově náročná.

5 důvodů, proč byste měli znát Atoto.cz

S praktickým řešením přišel internetový portál Atoto.cz, který přehledně a na jednom místě sdružuje celou řadu výrobků z kamenných obchodů i e-shopů. Co je na něm tak skvělého? Známe minimálně 5 důvodů, proč byste mu měli věnovat pozornost:

1. Vše na jednom místě

Možná si říkáte, že jde o další z řady online obchodů, ale to není tak úplně pravda. Díky Atoto.cz totiž můžete na jednom místě nakoupit produkty z nabídky různých obchodů – od italských delikates přes farmářské výrobky až po veganské dobroty. A to jak z kamenných prodejen, které svůj sortiment na internetu třeba vůbec nenabízejí, tak i z internetových obchodů. Prostě jen „naklikáte“ do virtuálního košíku to, co právě potřebujete, a o zkompletování a doručení objednávky se za vás postarají zaměstnanci portálu

2. Možnost kombinace tří obchodů

Do jedné objednávky můžete zahrnout zboží až ze tří různých obchodů, které můžete libovolně nakombinovat, a tak budete místo trojice objednávek řešit pouze jednu. To samozřejmě platí i pro doručení nákupu – namísto tří různých kurýrů dorazí jen jeden, což ušetří nejen váš čas, ale i nervy. Tím se Atoto.cz liší od konkurenčních obchodů, kde můžete vybírat pouze z nabídky zboží, které mají aktuálně k dispozici.

3. Donáška až do bytu. I o víkendu

Kurýr vám vaši objednávku doveze včas a až ke dveřím. To oceníte zejména v případě, kdy potřebujete pohodlně vyřešit větší nákup, případně tehdy, když bydlíte v pátém patře bez výtahu. A pokud si v sobotu nebo v neděli chcete přispat, objednávku si klidně můžete nechat dovézt i o víkendu. Lákavá představa, že? Za zboží pak můžete zaplatit buď kartou předem, nebo kurýrovi při doručení, záleží jen na vás.

4. Nejen potraviny, ale i férová drogérie

Nakupovat nemusíte jen potraviny a farmářské výrobky, ale také produkty pro péči o tělo, prádlo a domácnost. Nákupní portál se ve své nabídce soustředí zejména na bio kosmetiku, bylinné doplňky stravy a čisticí prostředky, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Myšlenku udržitelnosti jistě ocení všichni ekologicky smýšlející potenciální zákazníci.

5. Peníze nazpět díky cashbacku

Portál v průběhu roku připravuje spoustu výhodných akcí, díky kterým můžete ušetřit nebo třeba získat dárek k nákupu navíc. Kromě toho ale můžete „vydělat“ každým realizovaným nákupem na Atoto.cz. Jak? Díky spřízněnému cashbackovému portálu Tipli.cz. Ten zaregistrovaným uživatelům vrací určité procento z celkové hodnoty nákupu u partnerských e-shopů. Utrácení je totiž vždy příjemnější, když si můžete říct, že díky němu vlastně vyděláváte. 

Zaujal vás nákupní portál Atoto.cz a jeho nabídka? Pokud ano, máme pro vás příjemný bonus. Rozhodnete-li se do 15. září 2018 otestovat jeho služby, získáte dvě odměny – 100 Kč (kreditů), které portál rozdává za registraci, a po uvedení kódu PROZENY100 vám Atoto.cz navíc přidá ještě slevu 100 Kč na první nákup.