Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vysavače Miele slaví 90 let

18. května 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Vysavač patří zcela jistě k nejpoužívanějším přístrojům v domácnosti. Málokdo by při pohledu na současný malý kompaktní přístroj uvěřil, že jeho předchůdce měl podobu ocelového hrnce z bezešvého plechu s vysokovýkonnou turbínou a mimořádně velkou prachovou nádobou. 

Přesně tak ale vypadal legendární model K, prapředek všech vysavačů Miele. Právě před devadesáti lety se začala psát historie jednoho z nejběžnějších domácích pomocníků značky, která se stala celosvětovým synonymem pro kvalitu a inovace.

Na moderní vysavače jsou kladeny vysoké nároky na hygienu, výkon, šetrnost k životnímu prostředí nebo životnost. Stejně jako ostatní přístroje Miele jsou i vysavače testovány na dobu životnosti 20 let, což nedělá žádný jiný výrobce. Tajemství úspěchu spočívá také ve vícestupňovém filtračním systému. Tvoří jej originální prachový sáček Miele HyClean a motorový a vzduchový filtr, jejichž dokonalá souhra zajistí vyfiltrování více než 99,9 % jemného prachu. Alergici na pyl a domácí prach ocení vysavač vybavený HEPA filtrem.

Od roku 1927 se design i schopnosti přístrojů samozřejmě změnily, ale jedno vysavačům Miele zůstává: díky mimořádné kvalitě patří k nejlepším bojovníkům s prachem a dalšími nečistotami. To nejlépe dokazují přední příčky nezávislých spotřebitelských testů po celém světě, jimž právě Miele velmi často kraluje.

Video se připravuje ...
90 let existence vysavačů Miele si zaslouží oslavu. Oslavte to s námi spolu s jubilejním modelem Classic C1 Jubilee • VIDEO: Miele

V souvislosti s tímto významným výročím vám představujeme první z jubilejních modelů – lehký a energeticky úsporný podlahový vysavač Miele Classic C1 Jubilee pro komfortní vysávání za velmi příznivou cenu. Stejně jako ke všem ostatním sáčkovým vysavačům se i na něj vztahuje akce 5 let záruka při současném nákupu XXL balení sáčků. Vybrat si samozřejmě můžete i jiný model ze širokého sortimentu vysavačů Miele, ať už jsou to podlahové sáčkové či bezsáčkové, ruční, kartáčové nebo robotické přístroje. Jedno je totiž jisté – ať jsou vaše preference jakékoliv, s vysavačem Miele zkrátka nikdy neuděláte chybu.

www.miele.cz