Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Cože? Vysavač do šuplíku?

24. dubna 2018 | 20:00
Prezentace klienta |

Tipněte si, vejde se vysavač s vyšším sacím výkonem do šuplíku? Váháte s odpovědí? Možná budete překvapeni, ale jednoho takového jsme našli. Takový malý silák se totiž hodí zejména do malých bytů. Jedno či dvoučlenné domácnosti už dnes nejsou ničím neobvyklým. Bezdětní a tzv. singles lidé proto dávají stále častěji přednost bydlení v menších bytech či garsoniérách. Ať už ale žijete v miniaturním bytě či velkém rodinném domě, klíčem ke spokojenému bydlení je především čistá domácnost.

Žádný úklid se neobejde bez základních pomocníků. Jedním z nich je vysavač. A právě do bytů s menší rozlohou je efektivním řešením nový „vysavač do šuplíku“, který se hodí do malých prostor a svým výkonem i výsledky čištění může směle konkurovat klasickým velkým vysavačům.

Autor: KÄRCHER spol. s r.o


Pojďme se podívat na zoubek jednoho z nejkompaktnějších vysavačů na světě
 
Teleskopický vysavač Kärcher VC 5 s trojitým teleskopickým systémem je dokonalým kompromisem mezi běžným podlahovým a ručním vysavačem. Teleskopická tyč umožňuje variabilitu v nastavení optimální délky, což v praxi znamená zmenšení vysavače až na třetinu. Tuto funkci oceníte v menších domácnostech s malým úložným prostorem. Pouhým stisknutím jediného tlačítka přístroj zmenšíte na velikost odpovídající rozměrům ručního vysavače. Vejde se tak dokonce i do skříňové zásuvky.


Podívejte se, jak snadno se s tímto malým silákem uklízí.


 
Malý ale silný, takový je Kärcher VC 5, sací silou se vyrovná či dokonce překoná své větší bratříčky.  Snadno se s ním dostanete i do úzkých a těžko přístupných míst a pohodlně vysajete také čalouněný nábytek. Stačí jen stisknout a z velkého vysavače máte vysavač tak akorát do ruky, který je ideální pro úklid pohovky, postele nebo křesla. I přesto, že na první pohled klame svými malými rozměry, při čištění ze sebe dokáže vydat naprosté maximum. Vysavač VC 5 má bezsáčkový filtrační systém, ušetří tak výměnu a dokupování drahých filtračních sáčků. Vyjmete kazetu a vysypete ji. O „špinavou“ práci se postará systém integrovaného čištění filtru, díky kterému odpadá dodatečné ruční čištění.

Díky speciálnímu HEPA filtru je vysavač vhodný i pro alergiky. Filtr si účinně poradí se zadržením nejjemnějších prachových částic, takže se zpět do místnosti nic nevrátí. Nespornou výhodou je i snadná manipulace a lehkost s jakou dokáže vysavač pracovat.

Autor: KÄRCHER spol. s r.o


Aby byl úklid ještě pohodlnější, můžete tohoto malého siláka nyní zvolit i ve variantě na baterii, tj. bez kabelu. Vysavač Kärcher VC 5 Cordless dokáže vysávat až 60 minut na jedno nabití, a to stačí i na větší byt. Nemusíte nikde hledat zásuvku, nemusíte se tahat s kabelem, stačí jen pohodlně vysávat. S takovým pomocníkem vám to půjde jedna dvě.

www.karcher.cz, www.svetcisteni.cz