Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak chytře a ekonomicky obstarat rodinné vaření? Poradíme vám!

8. března 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaké by to asi bylo, kdyby vaše kuchyně znala chutě celé rodiny, dokonce by měla týdenní plán večeří i svačin a uměla by vám poslat seznam s nákupem přímo na váš e-mail? A to nejdůležitější: Navíc by za vás i uvařila. Zdá se vám to jako sen? Nemusí, některé sny se dají jednoduše splnit.

Ruku na srdce: Jak je to u vás?

Ranní špička začíná v kuchyni. Připravit snídani pro hladovou rodinu, která je zatím duchem stále v posteli. A nesmíte nezapomenout ani na svačiny do školy a školky. V hlavě už přitom musíte mít plán toho, co uvaříte po návratu z práce k večeři. Mezi kontrolou domácích úkolů a vypráním prádla pak už zvládnete leda tak namazat chleba máslem dozdobený zdravým cherry rajčátkem. Víte, že to jde zvládnout v klidu, pohodě a s úsměvem na tváři? Chce to vlastně jen jeden chytrý přístroj, který vám nahradí v podstatě celou kuchyni.

Kuchyně schovaná v jednom spotřebiči

Nejspíš už jste o Themomixu® slyšeli nebo vám o něm někdo vyprávěl. Jedná o multifunkční přístroj, který zastane práci až 12 samostatných spotřebičů. Výčet je ho funkcí je obdivuhodný: váží, míchá, seká, mele, hněte, mixuje, vaří, šlehá, ohřívá na určenou teplotu, promíchává, emulguje a zvládne i pokrmy na páře. Vy na digitálním displeji pouze sledujete pokyny, přidáváte ingredience a Thermomix® vše obstará za vás. Díky funkci Průvodce vařením vás provede přípravou pokrmu tak, jakoby vám po boku stál profesionální kuchař nebo vaše babička, vyhlášená kuchařka. Výsledek vaření bude vždy perfektní díky pečlivě sestaveným a vyzkoušeným recepturám.

Autor: VORWERK

Je libo kuchařku na míru?

Tímto ale možnosti Thermomixu® nekončí: patří k němu i online receptová platforma Cookidoo®, kde naleznete více než 1800 chutných inspirací z celého světa. Recepty jsou pro lepší orientaci řazeny do tematických kolekcí. Na své si přijdou také vegetariáni, vegani, RAW, vyznavači lehké kuchyně s minimem kalorií nebo ti, kdo se vyhýbají lepku. Chcete si vytvořit vlastní originální kuchařku přesně podle vaší chuti a konkrétního použití? V osobním seznamu „Pro Klárku“ si uložte oblíbené recepty vaší malé mlsalky. V seznamu „Rychlé večeře“ zase pokrmy hotové do 30 minut. A v kuchařce „Nedělní pečení“ budete mít pohromadě všechny neodolatelné dezerty. A skvělá zpráva: Na Cookidoo® vždy najdete i zdravější alternativy oblíbených moučníků.

Autor: VORWERK

Vaření na dotek prstu

Vaření s Thermomixem® je nejen snadné, rychlé, ekonomické, ale i zábavné. Nejlepší představu si nicméně uděláte, když ho uvidíte v akci a hlavně ochutnáte dobroty z něj připravené. Vyplňte tento formulář a nechte se pozvat na skvělou večeři v pohodlí vašeho domova.