Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velká floristická show v sobotu okouzlí Prahu; chybět nebude ani Taťána Gregor Brzobohatá

15. února 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Již tuto sobotu, 17. 2. 2018, se v obchodním centru Chodov sejdou přední floristé z Česka i zahraničí, aby návštěvníkům předvedli své umění během velkolepé květinové show. Tu přináší květinová služba Fleurop, společnost s více než stoletou tradicí v doručování radosti prostřednictvím květin, která od loňského roku působí také v Česku.

Sobotní program bude plný nápaditých a originálních květinových vazeb a dekorací. Názorně tak uvidíte, jaká kouzla lze pomocí jednotlivých květin vytvořit. Jedním z hlavních lákadel budou unikátní šaty z živých květin, které si každý návštěvník může vyzkoušet a vyfotit se v nich. Pokud následně zveřejní fotografii na sociálních sítích s #fleuropcz a #kvetu, zapojí se tím do soutěže o doručení nádherné kytice.

Kromě toho si během dne můžete prověřit svůj talent a vyzkoušet si vlastnoručně uvázat kytici s pomocí profesionálních floristů. Poznáte, že jde o velmi náročné řemeslo a že je skutečně zapotřebí estetické kreativity, řemeslné zručnosti, maximální péče a samozřejmě neutuchající lásky k práci s květinami. Hotové dílo si můžete odnést domů a potěšit jím své blízké.

Hostem odpolední části programu bude Taťána Gregor Brzobohatá, jejíž Nadaci Krása pomoci se společnost Fleurop rozhodla podpořit. Květinová díla vytvořená během soboty poputují právě seniorům, kterým Nadace Krása pomoci pomáhá žít Doma bez obav. Květiny jsou univerzálním dárkem a příležitostí potěšit květinou je spousta. Nejen pro naše prarodiče jsou pak krásným důkazem, že na ně myslíme a jsou pro nás důležití, i když se třeba nevidíme tak často.

Autor: Fleurop Interflora Česká s.r.o.

Zkoušeli jste někdy někomu zaslat květinu? Podle průzkumu společnosti Fleurop si Češi na službu nákupu kytic v e-shopu a jejich doručování teprve zvykají, ale vzhledem k zaneprázdněnosti tuto možnost využívají stále častěji.  Akt doručení je pro příjemce nesmírně emotivní díky nečekanému překvapení a osobní vzkaz, se kterým si objednavatelé dávají záležet, a je přiložený ke kytici, z něj činí velmi osobní a neopakovatelnou záležitost. V dnešní době je nesmírně důležité si umět vyjádřit lásku, sympatie, podporu a ocenění, a to vše květiny zprostředkují.

Přijďte strávit sobotu ve společnosti nádherných květin a tvůrčích a inspirativních osobností. Fleurop vás srdečně zve.

Diskuse ke článku
.
Související články