Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

První robot, který vaří a míchá zároveň!

7. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Představte si, že máte v kuchyni pomocníka, který za vás nakrájí, nastrouhá, umíchá, uvaří, usmaží, a ještě po sobě uklidí! Dobře, uklidit budete asi muset sami, ale všechno ostatní za vás zvládne nový kuchyňský robot Cooking Chef KCC9040S.Díky zabudované funkci indukčního vaření přímo pod pracovní mísou totiž dokáže vařit a míchat ve stejný moment.

Pokud chcete letošní Vánoce udělat někomu opravdovou radost, tohle je trefa do černého. Nový Cooking Chef je perfektní partner nejen pro každodenní rodinné vaření, ale umožní vám zvládnout i náročnější oslavy a hostiny, kde budete chtít zazářit. Přináší totiž nové programy, funkce a nástavce, které usnadní práci a ušetří čas.

Zná více receptů než vaše babička

Cooking Chef je nyní vybavený více než 20 přednastavenými automatickými programy, díky nimž je vaření v robotu ještě jednodušší. Programy obsahují recepty na dezerty i hlavní chody, automaticky nastaví teplotu, interval míchání, čas a výkon indukce. Nový intuitivní LCD displej robotu umožní snadnou kontrolu nad celým procesem přípravy pokrmu. Na displeji lze vidět jednotlivé fáze přípravy, které lze kdykoliv upravit dle potřeby.

Díky širokému rozsahu nastavení teploty od 20°C do 180°C lze rozpouštět čokoládu či nechat kynout těsta při nízkých teplotách, pomalu vařit masová ragú a omáčky při středních teplotách a restovat maso a zeleninu při vysokých teplotách.

Autor: De'Longhi Praga s.r.o.

V kuchyni už se nepředřete

Spolu s robotem je v balení celá rada nástavců, mezi nimi tři nerezové metly: K-metla na lehká těsta, pevná šlehací metla a spirálový hnětací hák. Dále pak speciální metla na míchání a vaření a flexi metla na krémy. Sadu míchacích nástrojů doplňují praktické pomůcky, jako jsou: napařovací košík, velká stěrka, malá stěrka do ruky a horkuvzdorná podložka pod mísu.

Kuchyňský robot Cooking Chef je k dostání ve dvou modelových variantách – KCC9040S a KCC9060S.

Model KCC9060S dále obsahuje: skleněný ThermoResist mixér o objemu 1,6 l s míchátkem, food processor z materiálu Tritan se sekacími noži a 6 strouhacími disky.

Autor: De'Longhi Praga s.r.o.

K robotu lze připojit a dokoupit ještě dalších více než 20 nástavců: mlýnek na maso, odšťavňovač, mlýnek ma mák a obilí, nástavce na výrobu různých druhů domácích těstovin, tvořítko na cukroví, zmrzlinovač a ještě mnohem víc.

Nový Cooking Chef dokáže vyvinout až 1500 W, které využijete na míchání, hnětení, šlehání, mixování a mnohem víc - od jemného promíchávání až po silné hnětení a vysokootáčkové mixování. Tento vysoký výkon vás nikdy nezklame. Také indukce pracuje s příkonem 1500 W, takže můžete dosáhnout i vysokých teplot pro restování a smažení. Díky časovači lze jednoduše kontrolovat přesný čas v rozmezí 5 sekund až 8 hodin.