Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podzimní počasí s námi dělá divy, přišel čas na teplý čaj, peřiny a kamaráda.

12. října 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Sychravé počasí  v nás vyvolává pocit únavy a nechuť do práce. Jednou za čas by si ale každý člověk měl dopřát kvalitní odpočinek a užít si ničím nerušenou zahálku. Jak si relaxační chvilku zpříjemnit?

Plyšový polštář FRIEND - CRAFTHOLIC

Rozměr od 21 x 17 cm / cena od 470 Kč
Autor: SCANquilt

Pojďte si s námi hrát… Vyberte si z plyšáků FRIEND od značky CRAFTHOLIC kamaráda pro své děti, sebe nebo svou lásku. Veselého zajíce Raba, zadumaného medvěda Slotha, šibalského kocoura Korata nebo mlčenlivou opici Loris. Každý je jiný, jedinečný, stejně jako vy. Sametový plyšák FRIEND je mimořádně jemný, na pohled i na dotek příjemný tvor, který se zrodil v tokijském designovém studiu Accent, aby pod značkou CRAFTHOLIC potěšil všechny generace bez rozdílu věku nebo pohlaví. Naši přátelé jsou skvělou hračkou, originálním doplňkem do interiéru, ideálním dárkem nebo měkkým polštářkem, se kterým nebudete v noci sami. Všechny designy najdete exkluzivně pouze v síti prodejen a e-shopu SCANquilt.

Povlečení KLASIK DESIGN pullover

Originální povlečení KLASIK DESIGN provedené na kvalitní plátnové tkanině ze 100% bavlny reaguje na módní trendy v bytovém textilu. Inspirujte se a objevte s námi příjemné podzimní tóny se vzory pletených copánků.

Rozměr: 140 x 200/70 x 90 cm, cena: 1390 Kč;
Autor: SCANquilt

Povlečení VELUR country

Povlečení VELUR je příjemně hřejivé a nezvykle hebké. Díky specifickým vlastnostem materiálu se navíc povlečení nemačká a nikdy nebude vyžadovat žehlení. Ihned po vyprání můžete povléknout a užívat si sametového pohlazení při Vaší cestě do říše snů. Povlečení VELUR je pro svou vyšší hřejivost vhodné pro použití hlavně v chladnějších měsících.

Rozměr: 140 x 200/70 x 90 cm, cena: 1990 Kč
Autor: SCANquilt

Ručník a osuška MODAL SOFT

Osušky a ručníky MODAL SOFT vás upoutají na první pohled svou rozmanitostí barevných odstínů, které rozzáří a doladí prostor každé koupelny. Na omak jsou krásně nadýchané, měkké a hladké, rychle Vás osuší a příjemně pohladí pokožku celého těla.

Modalové vlákno se vyrábí z celulózy bukového dřeva, někdy se mu také říká umělé hedvábí. Ve směsi s kvalitní bavlnou dodává ručníkům výjimečné vlastnosti. Výrobky z tohoto materiálu vynikají perfektní savostí, zároveň dobře schnou a jsou odolnější proti postupnému tvrdnutí při častém praní.

Péče a praní

Ručníky doporučujeme před použitím vyprat, tmavé barvy samostatně. Při praní nepoužívejte aviváž, aby se nesnížila savost ručníků. Pro udržení měkkosti je vhodné při praní přidávat namáčecí prostředky, ve vláknech se tak nebude usazovat vodní kámen. Ručníky sušte volně v sušičce pro udržení hebkosti a objemnosti, nedoporučujeme žehlit, aby nedošlo ke slehnutí smyčky. Pokud naleznete zatrženou smyčku, je možné ji bez obav odstřihnout.

Rozměr: 50 x 100 cm, cena: 550 Kč;
Autor: SCANquilt

Přikrývka THERMO PLUS

Přikrývka Thermo Plus bude vyhovovat všem, kdo mají rádi pocit většího tepla a objemnější přikrývky při zachování její lehkosti a vzdušnosti. Vyšší hřejivost je docílena použitím „teplých švů“. Pevným spojením dvou samostatně prošitých přikrývek vzniká vzduchová kapsa, která kromě izolačních schopností výplně ještě přidá izolační vrstvu vzduchu. Přikrývku oceníte v zimním období, v chladnější místnosti a pokud jste zimomřivější.

Hebká výplň z 3D tvarovaných dutých vláken SCANsoft je v přikrývkách SCANquilt vrstvena ve formě jemných pavučin. Při výrobě tohoto rouna se zásadně nepoužívají žádné chemikálie, proto jsou přikrývky měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu. Kvalitní, pevná směsová tkanina spolu s hustším prošitím dovoluje praní až na 95 °C.

Rozměr: 140 x 200 cm, cena: 1890 Kč;
Autor: SCANquilt