Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babí léto je tu, přineste si domů pro čas snění a odpočinku jemné barvy podzimu

15. září 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Snadnou a nenáročnou proměnu vašeho domova rychle obstará nový bytový textil. Víte, jaké jsou trendy pro letošní babí léto?

Povlečení s designovými vzory jsou určena pro vás, kteří hledáte svůj styl. Kvalita s názvem KLASIK je provedena na kvalitní bavlněné tkanině v plátnové vazbě, Satén DESIGN potěší každého, kdo nerad žehlí - vysoce hladká atlasová tkanina vytváří jemný přirozený lesk a speciální nežehlivá úprava zajišťuje nejvyšší schopnost regenerace vláken po vyprání, proto povlečení nevyžaduje při sušení v závěsu žádné žehlení.

Projděte se s námi parkem a vnímejte koruny stromů, obdivujte nádherné vážky nebo spokojeně usínejte v jemných liniích geometrie…

Autor: SCANquilt

Osušky a ručníky MODAL SOFT vás upoutají rozmanitostí barevných odstínů, které jemně doladí prostor každé koupelny. Na omak jsou krásně nadýchané, měkké a hladké, rychle vás osuší a příjemně pohladí pokožku celého těla.

Modalové vlákno se vyrábí z celulózy bukového dřeva, někdy se mu také říká umělé hedvábí. Ve směsi s kvalitní bavlnou dodává ručníkům výjimečné vlastnosti. Výrobky z tohoto materiálu vynikají perfektní savostí, zároveň dobře schnou a jsou odolnější proti postupnému tvrdnutí při častém praní.

Autor: SCANquilt

Krásné a elegantní dekorační návleky z velmi kvalitních materiálů jsou elegantním doplňkem, svým jednoduchým vzorem zpříjemní váš interiér.  

Autor: SCANquilt

Více na www.scanquilt.cz