Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Povlečení z mikrovlákna – ideální pomocník pro zimní večery

22. prosince 2016 | 15:29
Prezentace klienta |

Ačkoliv zima není pro mnoho lidí příliš oblíbené roční období, najdou se okamžiky, které si v jejím průběhu dají doslova vychutnat. Může to být procházka zasněženou přírodou nebo pohodlný odpočinek v hřejivém pelíšku. Abyste si nicnedělání užili na maximum, pořiďte si povlečení z mikrovlákna.

Jako děti jsme milovali heboučké kožíšky našich plyšáků a tenhle důvěrně známý pocit si lze užít i dnes díky mikroflanelovému povlečení. Jedná se o produkt, vyrobený z umělých vláken, která jsou mimořádně jemná. I když je tento materiál na trhu poměrně nováčkem, nabízí atraktivní designy i jednobarevné varianty v rozmanitých odstínech.

Dokonalý ložní set

Abyste svůj pelíšek doladili k dokonalosti, pořiďte si k tomu mikroflanelové prostěradlo. To zakoupíte v několika barevných variacích i velikostech pro atypické rozměry postelí od tradičního jednolůžka 90 x 200 cm až po velké prostěradlo o velikosti 200 x 220 cm. V nabídce obchodů nepřehlédněte ani nadýchané mikroflanelové deky, které mimo jiné dobře poslouží i jako přehoz přes postel.

Autor: Violet Moon

Mikroplyš versus mikroflanel

Ač oba materiály od sebe vypadají k nerozeznání, nepatrný rozdíl určitě najdete. Mikroflanel je hřejivější než mikroplyš, protože má více chloupků. V každém případě se jedná o snadno udržovatelný materiál, který dobře drží barvy, rychle schne a není třeba jej žehlit.

Autor: Violet Moon

Nakupujte u odborníků

Pro mnoho lidí hraje prim v nakupovacím procesu především nízká cena, kterou lákají tržnice a podomní prodejci. Kvalita ale může být v těchto případech zavádějící. Takové zboží je sice levné, ale jeho životnost bývá nízká. Proto raději vsaďte na ověřené obchody, jež své podnikání dělají poctivě. Doporučujeme e-shop RodinneBaleni.cz., který je předním prodejcem bytového textilu na českém trhu. Právě zde nakoupíte kvalitní zboží rychle a výhodně.