Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vánoce se blíží, zapomeňte na shon a rozmazlujte se

27. října 2016 | 14:00
Prezentace klienta |

Ať se nám to líbí nebo ne, je tomu tak. Do Vánoc již zbývá jen pár týdnů a do adventu ještě méně. Tento čas je každoročně spojen nejen s pečením cukroví a sháněním dárků, ale také se spoustou večírků a oslav.  Jak si tedy toto období správně vychutnat? 

Adventní kalendář trochu jinak

Jistě si na něj pamatujete. Jako malá jste se nemohla dočkat, až nastane předvánoční období a vy si každý den otevřete jedno okýnko z adventního kalendáře, které ukrývá kousek čokolády. Pokud jste smutní, že něco takového už nezažijete, nezoufejte, i pro vás takový kalendář máme. Kosmetický adventní kalendář je hitem posledních let. A popravdě, není se čemu divit. V okýnkách se totiž neskrývá čokoláda, ale mix kosmetických produktů. Sen každé ženy! Parfumerie Douglas letos nabízí dokonce dva druhy beauty kalendářů. Jeden, který je plný originálních velikostí dekorativní kosmetiky Douglas. Ve druhém naleznete jak pečující, tak dekorativní kosmetiku. Ten obsahuje 17 produktů v cestovním balení a 7 produktů ve standardní velikosti značek Douglas, Artemis, Daytox, EOS, Starskin, Toni Gard, Mercedes Benz, Venus, Anny a další. Proč tedy čekat až na štědrý den, potěšte svou maminku nebo kamarádku už před adventem.

Autor: Douglas

Vše pěkně pohromadě

Určitě se vám také občas stává, že doma nemůžete najít tu správnou rtěnku nebo oční stín zrovna ve chvíli, kdy je nejvíce potřebujete a spěcháte. Co tedy mít všechno jednou pro vždy krásně po ruce a na jednom místě? Bubble paletka od firmy Douglas vám to splní! Obsahuje 5 pater plných líčidel, které se rozevírají jako motýlí křídla. Každá zásuvka je jedna paletka, která odhaluje symfonii barev a produktů. Pro lepší orientaci jsou na boku jednotlivé barvy a produkty popsány a malé šipky vám ukáží, jak se k produktům dostat co nejrychleji.

Autor: Douglas

Buďte hvězdou vánočních večírků

V době adventu se to večírky a party jenom hemží. A která z vás by nechtěla zazářit a vypadat neodolatelně před kolegy z práce nebo kamarády? K dokonalému vzhledu ale nepatří jen výběr správných šatů, neméně důležitý je i make-up. Vánoční sparkling Silver kolekce od parfumerie Douglas je plná zlatých a stříbrných třpytivých produktů. Tužky na oči, řasenky, lesky na rty, laky na nehty, pudry v rozprašovači, tělové gely nebo třpytivé spreje do vlasů.  Dokonale rozjasní váš obličej a pozdvihnou váš look do nebeských výšin! Pokud si nevíte se slavnostním líčením rady, určitě vyzkoušejte bezplatné líčení a poradenství sítě parfumerií Douglas, kde vám speciálně vyškolený poradí, jak na to.

Autor: Douglas

A to není vše, blýsknout se můžete také originál koženým psaníčkem od designera Pavla Brejchy. Stačí jen nakoupit od 10. listopadu v parfumeriích Douglas nad 6 000 Kč a kabelka je vaše.

Autor: Douglas