Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Podzimní péče o ruce

2. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Během podzimu bychom se měli zaměřit na všechny škody, které napáchaly sluneční paprsky, dlouhé koupání ve slané nebo chlorované vodě a prudké teplotní změny způsobené klimatizací. Pokožka bývá po přílišném slunění a při nesprávné péči dehydratovaná, někdy až šupinatá, s větším výskytem vrásek nebo dokonce pigmentových skvrn. Dopřejte vaší pokožce pořádnou dávku intenzivní hydratace a řádné výživy.  

Vyzkoušejte sílu jablíčka. Daří se mu nejen v českých zeměpisných šířkách, ale je i tou pravou pomocí pro středoevropskou pokožku unavenou nástupem sychravých podzimních dnů a úbytkem slunečních paprsků.

Pečujte o své ruce!

I ruce po létě často trpí – vliv klimatizace, následky opalovací sezóny, koupání v chlorované vodě, pokožka je vysušená a nepříjemně pne. Nepodceňte podzim a dejte svým rukám dostatečnou péči dříve, než udeří nadcházející roční období v plné síle.

Tip pro ženy: Intenzivní regenerační krém na ruce s jablečným a makadamiovým olejem 100 ml, MANUFAKTURA, cena: 149 Kč

Intenzivní krém pro hebké a hladké ruce dodá namáhané pokožce potřebnou vlhkost, výživu a ochranu.  Receptura obsahující regenerační olej z jablečných jadérek a ovesný beta-glukan, hydratační makadamový a hroznový olej, zklidňující panthenol, zvláčňující rostlinný glycerin a bambucké máslo napomáhá při pravidelné aplikaci předcházet stárnutí pokožky.  Díky lehké konzistenci se krém rychle vstřebá a nezanechá pocit mastnoty. Sladce hřejivá vůně červených jablíček, korunovaná špetkou skořice zanechá ruce krásně provoněné.

Tip pro muže: Pánský krém na ruce s bylinným komplexem a přírodními oleji, MANUFAKTURA, cena: 159 Kč

Pravidelná péče o ruce již dávno není výsadou žen – také pánskou pokožku namáhá častý kontakt s vodou či nejrůznější manuální práce. Pánský krém na ruce je založen na obsahu unikátního rostlinného komplexu přírodních výtažků z tradičních, převážně českých bylin, vhodných pro mužskou pokožku. Využívá jedinečných účinků šalvěje, kopřivy, arniky, třezalky, jalovce, ženšenu, rozmarýnu, chmelu a ovesného beta-glukanu v kombinaci s přírodními oleji – bambuckým máslem a hroznovým olejem. Přirozenou cestou tak zabraňuje vysušení, regeneruje pokožku a poskytuje jí intenzivní péči, hydrataci, pružnost a ochranu. Podmanivá kořenitá vůně, ozvláštněná kapkou verbeny, ji zanechá příjemně provoněnou.