Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Klinika pro zdraví a krásu

1. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Přejete si omladit svou pleť? Potřebujete konzultaci s dermatologem? Chcete si dopřát exkluzivní ošetření obličeje nebo vytvarovat své tělo? Donska Clinic je tím pravým místem, ve kterém se o vaše zdraví a krásu postarají respektovaní odborníci. Na zdejší péči ostatně sází i nestárnoucí Chantal Poullain.

Donska Clinic nabízí nejen dermatologickou lékařskou péči, ale také celou řadu procedur péče o tváři i tělo. Stačí svěřit se do rukou renomovaných dermatologů a kosmetiček v čele s vedoucí lékařkou kliniky Prof. MUDr. Janou Hercogovou, CSc. Nemusíte se obávat, že si zvolíte nevhodnou metodu či ošetření. Veškeré zákroky jsou zde prováděny až po konzultaci s lékařem a případných vyšetřeních. Správný výběr a kombinace jednotlivých ošetření jsou totiž klíčem k dosažení jejich vysokého a dlouhodobého účinku.

Komplexní péče

Donska Clinic poskytuje komplexní a šetrnou péči v oblasti neinvazivní estetické medicíny, endermologie a kosmetologie a velmi si zakládá na solidním, diskrétním a individuálním přístupu. Klinika je vybavena špičkovými přístroji, které formou přirozeného, neinvazivního a bezbolestného přístupu poskytují odbornou zdravotní, kosmetickou, masážní a rehabilitační péči a mají velmi efektivní účinek.  Pomohou vám zde s léčbou celulitidy, odbouráním lokálního tuku, odvodněním, modelací postavy nebo zpevněním kontur. Doporučí také vhodnou životosprávu a pohybové aktivity.

Autor: Donska Clinic

Péče o zdravou pokožku

Základem veškeré péče je zdravá pokožka. Proto se odborníci na klinice primárně věnují dermatologické péči. Vyšetřují a léčí pacienty s projevy různých typů ekzémů, alergií, citlivé a problematické pokožky, včetně akné, růžovky, psoriázy a vitiliga. Samozřejmostí je i vyšetření znamének a pigmentových skvrn. Klienti si na klinice také mohou nechat odstranit nezhoubná znamínka, kožní výrůstky, keratózy a fibronky. Způsob odstranění určí lékař během konzultace.

Autor: Donska Clinic

Omlazení

V dnešní době je již zcela přirozené pečovat o svůj vzhled a využívat moderní postupy, které pomohou k výrazné regeneraci nebo zlepšení kvality pokožky. Existuje celá řada způsobů, které mohou obličej omladit a vylepšit, lékařky na klinice nejlépe poradí, jakou metodu zvolit. Kupříkladu injekční aplikací kyseliny hyaluronové lze modelovat ovál obličeje, vyplňovat propadlé tváře a tvarovat lícní oblasti. Mohou se také vyplnit hlubší nosoretní rýhy nebo vrásky kolem úst. Samozřejmostí je i odstranění pocení pomocí botoxu.

Autor: Donska Clinic

Špičková kosmetika

V kosmetické péči nabízí Donska Clinic na výběr ošetření značkami Ericson Laboratoire a SOTHYS Paris, které poskytují komplexní, inovativní a profesionální řešení všech kosmetických problémů a umožňují vytvářet individuální programy pro každého klienta. Vybírat je možné i z ošetření zaměřených na zlepšení kvality pokožky nebo zvolit péči pro obnovu či pro zpomalení stárnutí. Pokud klienty trápí citlivá pokožka, mohou zvolit přípravky značky La Roche-Posay, která je známá dermatologickými přípravky, které jsou vyráběny podle striktních norem farmaceutického průmyslu. Při líčení využívají kosmetičky dekorativní přípravky značky Elizabeth Arden.

Škála služeb

Samozřejmostí je i účinné odstraňování nežádoucích chloupků. Na klinice nabízí ošetření australským voskem, bez kterého se neobejde Victoria Beckham nebo epilaci diodovým laserem, který efektivně a především bezpečně odstraní chloupky všech barev u všech typů pokožky. Zákazníci mohou také využívat i další doplňkové služby v podobě prodlužování řas, samoopalovacích nástřiků apod.

Autor: Donska Clinic

Zjednodušeně řečeno, ať již potřebujete pomoc a radu dermatologa či hledáte prvotřídní péči, která oddálí nutnost invazivního zákroku, Donska Clinic je tím pravým místem.